Kayseri’de seçim çalışmasını sürdüren milletvekili adayları ilginç görüntülere sahne oluyor. Oy verecek vatandaşların ayağına kadar giden milletvekili adaylarından bazıları atölyede mobilya ustası, inşaatta amele oldu.

Saadet Partisi (SP) ile Büyük Birlik Partisi (BBP) Milli İttifak çatısı altında seçimlere birlikte gidiyor. Her iki parti adayları SP’nin altında seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışması kapsamında adaylar esnaf ziyaretinde bulundu. SP Kayseri Milletvekili adayı Duran Soyuğur, esnaf ziyareti kapsamında mobilya atölyesine girdi ve esnafın sorunlarını dinledi. Sonrasında ise mobilya ustası gibi kısa süreli de olsa çalıştı. Adayın bu samimiyeti ise esnafın takdiri aldı.

CHP Kayseri Milletvekili işadamı Aşkın Genç ise ilçe ziyaretlerinde hemen hemen her eve ziyarette bulunuyor. CHP’li diğer aday Çetin Arık ile birlikte, tarlada çalışan çiftçinin, inşaatta çalışan ustanın yanına kadar giderek partilerinin projelerini anlatıyor. Aşkın Genç, inşaat sektöründe olmasından dolayı ustaların sorunlarını yakından ilgilenirken, aynı ustanın harcını kürekle iskeleye attı. İnşaat ustasının takdirini alan Genç'in, sohbet süresince ustaya yardımcı olması dikkat çekti.