AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Afşin'de esnaf ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Kılıç, beraberindeki AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ali Gedik ve partililer ile birlikte Afşinbey Caddesi ve Nazım Kaynak Bulvarı'ndaki esnafları ziyaret ederek, vatandaşların ramazan ayını kutladı.

24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları için sahada olduklarını söyleyen Kılıç, AK Parti'nin hizmetlerine devam edebilmesinin 24 Haziran'da sandıktan güçlü çıkmasına bağlı olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları için tam destek isteyen Kılıç, şunları kaydetti:

"Yola çıkmış olan kervanımızın önü kesilmesin. Yaptığımız işler var, yapıyor olduğumuz işler var ve ülkemiz için Afşin'imiz için yapacağımız işler var. Dolayısıyla kervan yoldadır, kervanımızın önünün kesilmesini isteyenlere izin vermememiz gerekiyor. Yapıcı bir kesim değil bu kervanın yolunu kesmek isteyenler şunu yapacağız, şunu da kazandıracağız, demiyorlar. Hatta şunu da yapmayacağız, şunu da yapmayacağız, milli arabayı hiç yaptırmayacağız, yani memlekete faydalı ne varsa bugüne kadar buna karşı çıktıları gibi bundan sonra da yapılacak olan güzel işlere karşıda fırsat vermemeliyiz, hemşehrilerimiz bu fırsatı onlara vermemeli ki yolumuza devam edelim, faaliyetlerimiz, hizmetlerimiz aksaklığa uğramadan devam etsin diyorum."

Birçok iş yerini ziyaret eden Kılıç, esnafın taleplerini dinledi.