Millet Partisi Kayseri milletvekili adayları, rakiplerine göre ilginç bir çalışmaya imza atıyor. Parti il başkanı, rakip parti adaylarının yanlarında yaverleri, korumaları ile gezdiklerini ifade ederek, kendilerinin ihtiyaç duymadan sırt ve göğüslerine astıkları pankartlarla seçim çalışması yaptıklarını söyledi.

7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde milletvekili adayları seçim çalışması yaparken ilginç görüntülere sahne oluyor. Millet Partisi Kayseri milletvekili adayları da sırtlarına ve göğüslerine astıkları pankartlarla vatandaştan oy istiyor. Çarşıda esnaf ziyaretinde bulunan ve vatandaşlarla konuşan adaylar, sırtlarında “Projemiz Hukuk Devleti…Demokrasi…Laiklik…Kerim Devlet…Bilge Devlet ve Bilim Toplumu” yazılı pankartlar taşıyor. Bir başka aday ise taşıdığı pankartta, “Varlığın, birliğin, ekmeğin, hürriyetin, güvenliğin, geleceğin, bayrağın ve mukaddesatın tehlikede. Korumak için Millet Partisi’nde toplan” ifadelere yer veriyor.

Millet Partisi Kayseri İl Başkanı Ahmet Çelik, koruma ordusu ve yaverlerle gezen milletvekili adaylarının halkın derdini anlaması yada onları dinlemesinin mümkün olmadığını ifade ederek, “Bizim seçim çalışmamızda rehberimiz adaleti ile bilinen Hazreti Ömer’dir. Öncü kuvvet yok. Koruma yok. Yaver istemiyoruz. Kendimiz halkla bütünleşip halkımızla bizzat sohbet ediyoruz. Aracı koymuyoruz. Ama diğer rakiplerimiz halktan kendilerini uzak tutan araya korumalar ve yaverler koyuyorlar” diye konuştu.

Millet Partisi Kayseri ikinci sıra milletvekili adayı Mustafa İdris, üçüncü sıra adayı Mustafa Temizer ve dördüncü sıra adayı Memduh Tokyay milletten oy isterken kimseyi araya koymadıklarını, direk halkla irtibata geçerek oy istediklerini söyledi. Adaylar, sırtlarına ve göğüslerine astıkları pankartlarında halka mesaj verebilmek, ülkenin içinde bulunduğu sorunları dile getirebilme adına yaptıklarını söylediler.