Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) bir araya gelerek oluşturduğu Milli İttifak'ın Bursa milletvekili adayları seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Milli İttifak Bursa Milletvekili adayları Salih Uçak, İsmail Özdemir ile Metin Çoraklık, Nilüfer ilçesindeki berler ve kuaför esnafıyla buluştu. BBP Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın ile Saadet Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Salih Gümüş'ün de hazır bulunduğu toplantıda konuşan milletvekili adayı İsmail Özdemir, şunları kaydetti: "İstiklal Savaşı'nda Türk Milleti'nin önüne 2 seçenek sunularak ya ABD Mandası, ya da İngiltere sömürgeciliği seçeneklerine mahkum edilmeye çalışılmıştır. Ancak Türk Milleti iki seçeneği de elinin tersiyle itip Kuvayı Milliye hareketini başlatmış olup ülkemiz istklaliyetine kavuşmuştur. Bu günde aynı durumdayız. Ülkeyi yöneten AKP hükümeti, bir Hristiyan kulübü olan ve parçala yut mantığını güden AB ye girme sevdasıyla ülkeyi parçalamaya götürmektedir. Bize verilecek oylarla ülkenin huzura kavuşacaktır."

Milletin önüne yeni bir alternatif koyma adına BBP İle Saadet Partisi'nin ittifak yaptığını vurgulayan vekil adayı Salih Uçak ise, "Bu seçimlerin milli ve manevi değerlerimiz adına yapılacak en önemli seçimlerden olduğunu unutmamamız lazım. Mevcut AKP iktidarının sürekli bir gerilim politikası güttüğünü ve insanları kamplara böldüğünü görüyoruz. Ülkede maneviyat ve ahlak adına bir şeyin kalmadı. Kutsal kitabımızla alay edildiği ve normal bir şeymiş gibi gösterilmeye çalışıldığı bir ortamdayız. Haksızlığın, hukuksuzluğun, adam kayırmanın tavan yaptığını, Ülkede huzurun kalmadığını görüyoruz. Ülkenin Doğu ile Güneydoğusu'nda yaşayan vatandaşlarımız teröristlerin insafına terkedildi." dedi.

Milletvekilleri adayları daha sonra Güngören Köyünde yapılan şenliklere katıldı.