Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, yarın(18.06.2018) saat 14.00’de Müftülük Meydanı’nda düzenlenecek büyük mitingde Kahramanmaraş halkıyla buluşuyor.

CHP rozetini Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na teslim edip tüm Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olma iddiasıyla Türk bayrağı rozetini yakasına ilikleyen Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Kahramanmaraş’ta halka seslenmeye hazırlanıyor.

“TÜM HAZIRLIKLAR TAMAM”

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç, memleketlisini yarınki büyük mitinge davet ederken tüm hazırlıkların tamamlandığını ve Kahramanmaraş tarihindeki en coşkulu mitinglerini gerçekleştireceklerini belirtti.

CHP HEYETİ GÖKSUN KÖYLERİNDE

24 Haziran’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçiminde Muharrem İnce’nin seçilmesi ve Milletvekili seçimlerinde de CHP’nin iktidara gelmesi için var gücüyle çalışmalarına devam eden Öztunç’un bugünkü durağı ise Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesi oldu.

Bayramın son gününde Alıçlıbucak, Kanlıkavak, Karaömer, Çamlıkavak başta olmak üzere çok sayıda Göksun köyünde halkla kucaklaşan Öztunç’a İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve partinin önde gelen isimleri Hüsnü Süslü, Yahya Göktaş, Koza Yardımcı, Abbas Yaşar da eşlik etti. Muharrem ince ve partileri adına memlekete daha fazla hizmet sunabilme aşkıyla sandıkta destek isteyen CHP heyetine ilginin yoğun olduğu görüldü.