İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Müjgan Özdarendeli, Genel Başkanları Meral Akşener için başlatılan 100 bin imza kampanyasına imzasını kullandı.

Sabah saat 08:00’de mesainin başlamasıyla birlikte Onikişubat İlçe Seçim Kurulunda imza için hazır bulunan Özdarendeli, partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’in cumhurbaşkanı adayı olması için imzasını verdi.

“Milletimiz 100 bin değil, milyonlarca imza ile Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı adayı yapacak ve 24 Haziran’da da seçecek” diyen Özdarendeli, tüm Kahramanmaraşlılara bağlı bulundukları ilçe seçim kurullarına imza vermek üzere çağrıda bulundu.

Sabahın erken saatlerinde imza sayısının fazla olduğunu, vatandaşın demokrasiye sahip çıktığını belirten Özdarendeli; “İYİ Parti milletimizin arzusu üzerine kurulmuş, Türkiye’nin tamamını kucaklayan bir parti. Demokrasi ve hizmet vaadiyle, iyi insanlardan oluşan bir iyilik hareketi. Niyetler iyi olunca milletimiz de bizim yanımızda olduğunu gösterdi. Dediğim gibi 100 bin değil milyonlarca imza ile genel başkanımızı cumhurbaşkanı yapacağız” diye konuştu.

İmza işinin 5 güne sığdırılmasının da yine İYİ Parti’yi engellemek için yapılan bir eylem olduğunu söyleyen Özdarendeli: “Onlar ne yaparsa yapsın İYİ partinin yükselişi engellenemeyecek. Bunlar iktidara yürüyüşümüzün ayak sesleridir” dedi.

MÜFTÜLÜK MEYDANINDA BULUŞALIM

Yarın saat 11:00’de Müftülük Meydanı’nda, Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleştirilecek olan mitinge de tüm Kahramanmaraşlıları davet eden Özdarendeli: “Bu gün imzamızla, yarında Müftülük Meyda’nında Genel Başkanımız Meral Akşener’i yalnız bırakmayalım. İnanıyorum ki; bu şehrin kahraman insanları genel başkanımıza sahip çıkacak, en iyi şekilde ağırlayacak ve coşkuyla bağrına basacaktır” dedi.