İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Müjgan Özdarendeli, esnafa bir dokundu bin ah işitti.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Müjgan Özdarendeli, Çarşamba günü Kümbet Mahallesine kurulan Semt Pazarını gezdi, esnafı ve alışveriş yapan vatandaşları dinledi.

Esnafa bir dokunup bin ah işiten Özdarendeli, vatandaşın da isyanını görünce; “Ekonomi diyenler önce gelsinler halkı bir görsünler, dinlesinler” dedi.

Pazarda bütün tezgahları tek tek dolaşan, hal hatır soran Özdarendeli, alışveriş yapan vatandaşların da büyük ilgisiyle karşılaştı.

Partisine destek isteyen Özdarendeli’ye, “Türkiye İyi olacak” sloganıyla karşılık verildi, özellikle kadınlardan ise tam destek sözünü aldı. Özdarendeli’yi karşısında gören kadınlar; “Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız. Biz hepimiz çok kısıtlı imkanlarla evimizi ve ailemizi idare ediyoruz. Ülkeyi de kadınlar daha yöneteceğine inanıyoruz. Kadın hareketinde bizler de varız” dediler.

Gezinin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Özdarendeli; “Sizlerde esnafımızın halini gördünüz. Ne vatandaş memnun halinden ne de esnafımız. Herkes ekonomiden yakınıyor. Memurumuz, işçimiz ay sonunu nasıl getireceğini hesaplıyor, esnafımız günü kurtarmaya çalışıyor. Herkes borçlu. İnsanımız mutsuz.

Bizim insanımız şükretmeyi bilir kanaatkardır, kolay kolay şikayet etmezler. Ama gördük ki bıçak kemiğe dayanmış.

Ekonomi de istikrara varmış. Bu istikrarı sadece siyasi iktidarın mensupları yaşıyor sanırım. Ülkenin gerçeği burada, gelsin görsünler” dedi.

Özdarendeli; “Bu gün burada bize birçok esnafımız ‘Türkiye İyi Olacak” sloganıyla cevap verdiler. Bir kez daha İYİ Parti onlar için bir umut ışığı olmuş. İyilik hareketi ile Türkiye’nin iyi olacağına inançları tam, destekleri tam” diye konuştu.