Kahramanmaraş Kafkas Kültür Derneği’ne ziyarette bulunan, İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Müjgan Özdarendeli: “İYİ Parti tüm milletimizi kucaklayan bir parti. Dini, dili, ırkı ne olursa olsun, vatansever herkese partimizde yer var. Hepimiz bu ülkenin mozaikleriyiz, bu ülke hepimizle güzel” dedi.

Milletimizin Tamamını Kucaklayan Partimizde Herkese Yer Var

İYİ Parti İl Başkanı Davut Sarı, Onikişubat İlçe Başkanı Devlet Ağdur ve Parti Yöneticilerinin de katıldığı ziyarette İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Op. Müjgan Özdarendeli, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimlerinin ülke için önemine değinerek, partisine destek istedi.

Kafkas Kültür Derneği Başkanı Hakan Aydemir, İYİ Parti heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı.

Başkan Aydemir, dernek hakkında şu bilgileri aktardı: “Kahramanmaraş il genelin de ilçeler olarak Pazarcık’ta 2, Andırın’da 3, Göksun’da 22 ve Afşin ilçesine bağlı 5, toplamda 32 tane köyümüzde soydaşlarımız var. Üye sayımız burada 730 civarında görünüyor ama normal üye sayımız bizim doğal olarak Kahramanmaraş İl Merkezinde ikamet eden 6000 civarında ailemiz var.

Bu ülkenin bütün partilere ihtiyacı olduğu gibi gerçeği konuşmak gerekirse bu ülkenin İYİ bir partiye de ihtiyacı var. Bu önemli diye düşünüyorum. Bu ülke hepimizin ülkesi, bizlerde onun için kanımızın son damlasına kadar bu ülkenin, bu toplumun, geleceğimizi oluşturmak babında bizler savaşmak zorundayız.

Ülke siyaseti içerisinde Meral Hanım’ı da yakinen tanıyoruz, saygı duyuyoruz. Yeni parti olma hasebiyle İYİ Parti, ülkeyi yönetmeye hazır mıdır? Ancak görüyoruz ki, buraya bu şekilde ekip olarak gelmeniz bunu kanıtıdır. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”

SEÇİME TÜM KADROLARIMIZLA HAZIRIZ

İYİ Parti İl Başkanı da bir selamlama konuşması yaparak, seçime hazır olduklarını, partisinin aday adaylarının da Kahramanmaraş’ta en iyi adaylar olduğunu ifade ederek: “İYİ parti hakkında sorulan sorular elbette var. Nasıl doğdu, nasıl olacak, acaba boşluğu doldurabilecek mi gibi benzer sorularla mutlaka karşılaşıyoruz. Nasıl 3 dönemdir bu ülkeyi idare eden Ak Parti bir ihtiyaçtan dolayı doğduysa, şimdi de İYİ Parti ihtiyaçtan doğdu. 16 yıldır tek başına elinde her tülü güce sahip iktidar partisi vatandaşın beklentilerini karşılayamaz hale geldi. Tam bu noktada Meral Hanımın da cesur hareketi öncülüğünde ülkemize bir umut ışığı doğdu. Bu cesur hareket bizleri de cesaretlendirdi.

PKK, FETÖ ve tüm terör örgütleri dışında, Alevisiyle, Sünnisiyle, Çerkeziyle, lazıyla, Kürdüyle, Türküyle herkese yer var partimizde. Bizim partimiz ötekileştiren değil, tüm milletini kucaklayan bir parti. Bu oluşumda herkese yer var. Biz kendine yer arayan insanlara bir çare olduk, bir durak olduk.

İnşallah Genel Başkanımız Meral Hanım Cumhurbaşkanlığı’na yürüyor. Türkiye’nin mevcut sorunlardan kurtulabilmesi için herkesin karınca kararınca desteğini bekliyoruz. Birlik olma zamanı diyoruz” dedi ve sözü Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Müjgan Özdarendeli’ye bıraktı.

Kendilerine vakit ayırdıkları için Kafkas Kültür Deneği Başkanı Hakan Aydemir ve dernek üyelerine teşekkür eden Özdarendeli, İYİ Parti kuruluncaya kadar hiçbir siyasi partide görev almadığını, son zamanlarda ülkede yaşananların kendisini endişelendirdiğini ve bu yüzden aktif siyasete başladığını belirtti ve konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Kadın Doğum Uzmanı olarak 22 yıldır Kahramanmaraş’ta devletime ve insanımıza hizmet veriyorum. Bu güne kadar sadece seçimlerde seçme hakkını kullanan bir vatandaştım. Ancak özellikle son yıllarda izlenen politikalarla gerek içerde gerekse de sınırlarımızda yaşanan olaylar, toplumumuzda bir kaygı, gelecek korkusu oluşturdu. Baskıcı politikalar insanımızı yıldırdı. Adalet kavramı anlamını yitirdi. Bu ülkenin bir vatandaşı olarak, bir anne olarak çocuklarımızın geleceğinden endişe ediyordum. İşte tam bu noktada “ben ne yapabilirim” sorusunu kendime sorarken, tüm sorunlara çözüm politikalarını hazırlamış, milletini kucaklayan İYİ Parti ortaya çıktı. Ancak sizlerde şahitsiniz ki, tüm engellemelere rağmen Genel Başkanımız Meral Akşener ve yol arkadaşlarının ülke için ellerini değil bedenlerini taşın altına koymaları çok cesur bir hareketti. Bende bu cesurlar hareketine katıldım, Kurucu İl Başkan Yardımcılığı görevini ve ardından İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptım. Şimdi de TBMM çatısı altında ülkeme ve şehrime daha iyi hizmet sunabileceğime inandığım için, buna kendimi hazır hissettiğim için Milletvekili Aday adayı oldum” dedi.

İHTİYAÇ OLMASAYDI İYİ PARTİ DOĞMAZDI

Dernek Başkanı Aydemir’in “Yeni kurulan bir parti, seçime hazır mı, ülkeyi yönetebilir mi?” şeklindeki sorusunu da cevaplayan Özdarendeli; “Öncelikle belirtmek isterim ki; partimiz eğitimde, sanayide, ulaşımda, üretimde, sağlıkta, iç ve dış politikada kısacası ülkemizin tüm dinamiklerini harekete geçirecek politikalarıyla seçimlere ve ülkeyi yönetmeye hazır. Elbette ki, sorularınız da haklısınız, sizin gibi kafasında soru işareti olan kararını vermek için bekleyen insanlarımız var. İşte biz vatandaşımızın kafasındaki soru işaretlerini gidermek için çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız.

Görüyorum ki, siz Kafkas kardeşlerimin de, mevcut hükümetten karşılık bulamayan beklentileri var. Bir arayış içerisindesiniz. Aradığınız adres İYİ Parti. Partimiz gerçekten milletimizin ihtiyacı ve isteği üzerine doğdu. Bir boşluk, bir arayış olmasaydı, ülkede her şey yolunda gitseydi neden yeni bir parti kurulsun? Bizim partimizde vatanını seven herkese yer var. Ne diyor genel başkanımız “Biz kimsenin gömleğini çıkarmasını istemiyoruz, yeter ki üzerine bir İYİ parti ceketi giysin.” Sizlerin de vatanseverliği asla tartışılamaz.

İYİ Parti olarak, bizler adalet ve liyakatten ayrılmadan, bu ülkeyi yönetmeye hazırız. Gelin bize destek verin, hep birlikte İYİ olalım” dedi.

Ziyaret başarı temennilerinin ardından, hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.