24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti'den Milletvekili Aday adayı olan Murathan Gökkaya Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı binasında coşkulu bir kalabalık eşliğinde yaptı.

Uzun yıllardır Ankara'da ticaret sektöründe boy gösteren Murathan Gökkaya Ak Parti'den Milletvekili Aday adaylığını Kahramanmaraş Ak Parti İl Binasında düzenlediği basın açıklaması ile duyurdu. Toplantı salonu Gökkaya'nın yüzlerce seveninin akın etmesi sonucu doldu taştı. 

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi Büyükkızılcık mahallesinden olan Murathan Gökkaya  24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Ak Partiden aday adayı oldu. 

Göksunlu merhum Tedaş Genel Müdürü ve 2011 seçimlerinde Ak Parti'den milletvekili aday adayı olan Hacı Duran Gökkaya'nın oğlu Murathan Gökkaya yüzlerce seveninin desteğiyle geldiği Ak Parti İl Binasında aday adaylığını ilan etti.

HABER FOTOĞRAFLARI - TIKLA

Murathan Gökkaya burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: Ülkemiz için memleketimiz için halkımız için hayırlı bir seçim olur. Ak Parti Millete hizmet hareketidir. Bizde Millete hizmet hareketinin neferiydik. Bizlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir yol arkadaşı bir siyaset arkadaşı Ak Parti'deki teşkilattaki Ak Parti'ye gönül vermişlerin bir yol arkadaşı olarak Milletvekili Aday Adaylığı başvurumuzu yaptık. Allah utandırmasın diyerek toplantıyı sona erdirdi.