Önceki gün Haber46'nın gündeme getirdiği MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu'nun yönetimdeki başarısızlığı sonrası MÜSİAD Kahramanmaraş şubesi basın kuruluşlarına mail attı. Mailde ise Sami Kervancıoğlu'nun gönüllü kültür elçiliği yaptığı iddia edilirken bizde Haber46 ailesi olarak soruyoruz... Marka mı  tanıtıyorsunuz? Gönüllü Kültür elçiliği mi yapıyorsunuz? 

MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesinde üye kayıpları hızla devam ederken, üyelerin neredeyse tamamı MÜSİAD'tan kopma noktasıyla başbaşa kalıyor.

Müsiad'ın başkanlığına büyük umutlarla getirilen fakat, iş dünyası için çok önemli olan makamını kendi markasının tanıtımını yapmak için kullanan Kervancıoğlu'nun son aylarda ne yapmaya çalıştığı bir türlü anlaşılamadı. Kervancıoğlu'nun kendi markasını tanıtmak için Müsiad'ı kullandığı da iddia edildi. Müsiad Şube Başkanı Sami Kervancıloğlu'nun son paylaşımı ise yine pest dedirtti. Bir türlü Müsiad'la kendi markasını bir birinden ayıramayan Kervancıoğlu Turizm Bakanlığını ziyaretinde Müsiad Şube Başkanı ünvanının yanı sıra Kervan Pastanelerinin Yönetim Kurulu Başkanlığı ünvanını da kullandı. Tarafsız bir Sivil Toplum Örgütü olarak Turizm Bakanlığına giden fakat kendi markasıyla öne çıkan Kervancıoğlu'nun turizm getirisini kendi firması için istiyormuş görüntüsüne büründürdü.

İŞTE KERVANCIOĞLU'NUN GÖNDERDİĞİ MAİL

Başkan Kervancıoğlu Kent Turizminin Kalkınabilmesi İçin Bu kez de Turizm Bakanlığında…
Kahramanmaraş MÜSİAD Başkanı Aynı Zamanda Alpedo Kervan Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Kahramanmaraş’ın Gönüllü Turizm Elçisi Olarak Ankara’da Yoğun Mesaisine Bugünde Davam Etti.
Kahramanmaraş MÜSİAD Başkanı Sami Kervancıoğlu Kentin 800 Çeşit Yemeğiyle Zengin Bir Gastronomiye Ev Sahipliği Yaptığı Tüm Dünyanın Duyması Adına Yaptığı Yatırımları Sadece Yatırımlar Boyutunda Bırakmayarak Ankara Başta Olmak Üzere Ülkenin Birçok Noktasında Gerçekleştirdiği Temaslarına Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Ziyaretini De Ekledi. 
Bakanlıkta Gerçekleşen Ziyarette Başkan Kervancıoğlu Bakan Ersoy’a Şehrin Başta Gastronomisi Olmak Üzere Turizm Değerleri Potansiyeli Hakkında Bilgilendirme Yaptı. Oldukça Verimli Geçen Ziyarette Bakan Ersoy ekibine Birçok Hususta Başkan Kervancıoğlu İle İstişare Halinde Olmaları gerektiğini belirtti. Görüşme de Bakan Beyi Şehrimize Davet Edip Şehrimizin Kültür Varlıklarını ve Yapılan, yapılması istenen Projeleri Yerinde İncelemesini Talep etti.
Kahramanmaraş MÜSİAD Başkanı Sami Kervancıoğlu Ziyaretin Sonunda Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a Günün Anısına Maraş İşi Ceviz Oyma Sandık ve Şehrimize Ait Elişi Sim Sırma  Hediye Etti.