Kahramanmaraş’ın en çok okunan haber sitesi olan Haber46’nın gündeme taşıdığı ve Genç Müsiad’da neler oluyor başlıklı haberine MÜSİAD Kahramanmaraş şubesinden açıklama geldi.

Yapılan açıklamada istifa eden üye sayısının 20 değil 2 kişi olduğu Genç MÜSİAD ile fikir ayrılığı sebeb edilerek yazılı olarak olduğunu ve olayın şube başkanlığının bilgisi dahilinde olduğu bildirildi.
Ayrıca aidatların alınıp üye yapılmadığı konusuna da açıklama yapan MÜSİAD yetkilisi Genç MÜSİAD için “ üyelik işlemleri bir süreçtir, ve  bahsi geçen iddia yalnızca 1 kişidir. o süreç te kişinin Evrak eksiğinden dolayı üyelik işlemleri tamamlanmamıştır ve süre bahsi geçen den çok daha kısadır.”
Kahramanmaraş MÜSİAD Şubesinin bir yetkilisi tarafından yapılan açıklamada ise şunlara yer verildi. Kahramanmaraş MÜSİAD ve Genç Müsiad şubesi olarak geniş bir aileye hitap ediyoruz. Özellikle Türkiye ve Dünya ölçeğinde yaşanan gelişmeleri anında takip ederek, Üyelerimize aktarıp kentimiz ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı, toplumun huzur ve refah seviyesini yükseltici tedbirler alarak ülkemizin ve hükümetimizin sürekli yanında olmaya çalışıyoruz. Önceki gün sitenizde yayınlanan ve MÜSİAD’ı hedef alan açıklama sonrası gereken çalışmalar kontrolümüz dahilinde yürütülmektedir.
 MÜSİAD Türkiye genelinde 86 şube ve temsilciliği olan Dünya genelinde 224 noktada hizmet veren, Dünyanın en büyük iş adamları platformudur. Bu  tür asılsız iddiaların araştırılmaksızın gündeme alınması bizleri derinden üzmüştür.