Nadir YILDIRIM'ı Kahramanmaraşlının sesi olması için 2019 seçimlerinde Kahramanmaraş'tan adayımız olmasını ve sizlerle birlikte Türkiye için, Kahramanmaraş için, Millet için çalışmasını istiyoruz Başlıklı İmza Kampanyası Başlattı.   

Partilerin 7 Nisan Günü Aday Listelerini YSK Teslim etmesi ile birlikte 7 Haziranda Yapılacak olan Genel seçimlerinde Milletvekili aday Adayı olan Eğitimci Nadir Yıldırım AK Partin Tekrar İktidar Olacağına Vurgu Yaparak Listeye Giren Adaylara Başarılar dedi. 

Soysal Paylaşım Sitesinden Açıklama Yapan AK Parti 25 Dönem Milletvekili Aday Adayı Nadir Yıldırım Şu Açıklamalara Yer verdi  

Saygıdeğer Kahramanmaraşlılar, Dostlarım, Arkadaşlarım, Ailem,   Öncelikle Kahramanmaraş AK Parti Adaylarımıza başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun diyorum ve AK Parti yönetiminin verdiği bu karara saygı duyduğumu belirtmek istiyorum.

14 Şubat 2015 tarihinde Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığına yürüyüşümüze başladık.

7 Nisan 2015 tarihinde AK Parti Milletvekili Adayları arasında olmak için sizlerle birlikte elimizden gelen çabayı sarf ettik.

Bugün açıklanan listede ismimizin olmayışına elbette başta sizlerin çok üzüldüğünü, beklentilerimizi karşılamadığını biliyorum.

Ancak, biz sonuçları ne olursa olsun çıktığımız yoldan dönmeyecek kadar davasına sadık ve dava arkadaşlarını yarı yolda bırakmayacak kadar vefalı, Allah’ın bizim için takdir ettiği sonuca rıza gösterecek kadar da inançlı ve vakarlıyız.

Bu nedenle, milletimize hizmetkâr olma yolunda meclisten daha güzel hizmetler verebileceğimizi düşündüğümüz için çıktığımız adaylık süreci sonrasında listede adımızın olmayışı Türkiye’ye ve hemşehrilerimize hizmetkâr olmak düşüncemizi etkilememiştir.

Ümitsizlik hayatım boyunca kapıma dahi koymadığım bir duygudur. Hiçbir menfaat kaygısı gütmediğim gibi, bu kadar mecliste temsil edilmeyen bölgeme, 100 yılın sonunda, kendilerinden kabul ettikleri bir adayla, ülke yönetiminde temsil edilmeleri ve hizmet almalarını sağlamak dışında da bir kaygım olmadı.

Özellikle köy köy mahalle mahalle gezilerim sırasında karşıma çıkan köylümün, mahallelimin , hemşehrimin gözlerindeki umut ışığı benim önümde rehber olmuştur.

100 bini aşkın hemşehrimin parti gözetmeksizin bizi destekleyeceğini görmek bu konuda haklılığımızın ve mücadeleyi bırakmadan sürdürmemiz gerektiğinin de göstergesidir.

Aday listesinin herkesi memnun etmesi beklenemez. Ancak aday listesinin temsilde adaleti sağlamasının da önemli olduğu zaman içinde anlaşılacak önemli bir standart olması gerektiği gözden kaçırılmamalıdır.

Türkiye’nin ve hükümetimiz AK Partinin 2019’a kadar, Yeni Anayasa Hazırlığı, Çözüm Süreci, Terör ve Paralel Çeteye karşı yapacağı mücadelede ihtiyacı olan 400 Milletvekilini meclise göndermesi için gereken desteği vermek adına, bir öğretmen, bir eğitim uzmanı, bir ilahiyatçı, bir sosyolog ve hepsinden önemlisi “milletin bizzat kendisi” olarak Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın yanında yürümek arzumuz, kişisel bir istek değil 100 Bin “rey” sahibinin gönülden talebi idi.

Bu talebin sürmesi ve henüz başladığımız siyaset arenasındaki yerimizi almamız için gereken desteğin özellikle BAŞKANLIK sisteminde daha objektif bir değerlendirme ile gerçekleşeceğini tahmin ediyorum. 

Bu nedenle siz hemşehrilerimden, AK Partiye olan desteğinizi sürdümenizi, birlik içinde seçim sürecinde yer almanızı ve gereken 400 vekilini vererek gelecekte daha güçlü bir temsil noktasında varlık göstermenizi istirham ediyorum.

7 Haziran 2015 seçimlerinde AK Partinin tüm adaylarına destek verilmesi bölgemizin 2019 seçimlerinde varlığının farkedilmesi ve Türkiye’nin önünde duran sorunlarla baş edebilmesi için gereklidir.

Bütün aday adaylarının meclise gönderilmesi söz konusu olmadığını, bu adaylardan ancak 8 ‘inin seçime girebileceğinin farkında olduğumuzu, sonucun bir yenilgi olmadığını aksine bölgemiz adına tarih boyunca yaşanan hem iktidar hem de muktedir bir siyasi yelpazede bir ilk olduğumuzu biliyoruz.

Durmak yok, yola devam diyorum, bu şarkı burada bitmez diyorum ve 2019 seçimlerinde daha güçlü, daha etkili bir şekilde bir arada olmak arzusuyla sabırla, vakarla, sadakatle bize yakışan bir duruş sergileyeceğimize inanıyorum.

Bu süreçte bana destek olan tanıdığım tanımadığım bütün dostlarıma, arkadaşlarıma, kardeşlerime, hanımlara, gençlere teşekkür ediyorum.
Emeklerinizden dolayı haklarınızı helal etmenizi istiyorum.

AK GEMİ’nin kaptanları arasında yer alamadık ama hala bu geminin bir tayfası olarak buradayız.

Teşekkür ediyorum. 

Allah yar ve yardımcımız olsun.

Sizleri çok seviyorum.

iMZA METNİ:

www.change.org/p/2019-da-tbmm-de-milletin-vekili-olarak-nadir-yildirim-%C4%B1-da-g%C3%B6rmek-istiyoruz