İçişleri Bakanlığının 150 belediyeye başlatmış olduğu, yolsuzluk, usulsüzlük ve rant çetelerine yönelik incelemede Onikişubat Belediyesi için Mahir Ünal'dan özel olarak talimat gittiği öğrenildi. Süleyman Soylu ile çok iyi bir dostluğu olduğu bilinen Mahir Ünal, son zamanlarda yolsuzluk ve usulsüzlükleriyle gündeme gelen Onikişubat Belediyesinin incelenebileceğini de belirttiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

"2019 yerel seçimlerinde Kahramanmaraş'ta son dakikaya kadar Fırat Görgel'in aday olacağı konuşulurken, son anda bazı güçlerin operasyonu ile Mahçiçek aday gösterilmişti. Fırat Görgel'in aday gösterilmemesi üzerine birçok Ak Partili, tepki göstermişti."

Son olarak Onikişubat Belediyesine yönelik yapılacak olan incelemenin, Mahir Ünal ile Hanefi Mahçiçek'in aralarının bozulduğundan dolayı olduğu belirtildi. 

ÜNAL ONAY VERMEDEN İNCELEYECEK GÜÇ YOK! 

Haber46 istihbarat servisine açıklama yapan siyasi bir isim: Mahir Ünal'ın onayı ve izni olmadan Onikişubat'a yönelik bir inceleme yapamazlar. Ülke siyasetine yön veren sayılı isimlerden birisi olan Ünal'dan bahsediyoruz! Soruşturmanın Ünal'dan izinsiz başlaması demek, Soylu ve Ünal'ın karşı karşıya gelmesi demektir. Ancak bugün gelinen noktada Mahir Ünal'ın soruşturma iznini verdiği açıkca belirtiliyor.