Uzunca bir süre kamu görevi yapan ve 2015 yılında görevinden istifa ederek özel sektöre giren iş adamı İmdat Tufan, Onikişubat Belediye Başkanlığı için aday adaylığı dilekçesini teslim etti.

31 Mart yerel seçimlerinde ilçe adayları birbiri arkasına müracaatlarını yapıyor. Uzunca bir süre Kahramanmaraş’ta kamu görevi yapan ve 2015 yılında istifa ederek inşaat şirketi kuran İmdat Tufan, Onikişubat Belediyesi için aday adayı olduğunu açıkladı.
Tufan yaptığı açıklamada: “Şehrimin ve ilçemin gelişimi için bende bu göreve talip olanlardanım. Görevimin zorluğunu biliyorum. Zor görevler zor insanlar içindir. İnşaat sektörü ile uğraştığım için ilk ele alacağımız konu kentsel dönüşüm. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yatay mimari söylemi çok önemli. Bunu gerçekleştireceğiz. Ayrıca bir çok proje ile gelmiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın belediyecilik anlayışını içeren, belediyecilik hizmetlerinin işledi, sosyal belediyeciliğin de ön planda olduğu vizyon, prestij ağırlıklı bir belediyecilik anlayışı güdeceğiz. İlçe halkımız için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Haber46 Haber Merkezi