CHP Nurhak İlçe Teşkilatı olağan genel kurul seçimleri yapıldı. Tek liste halinde yapılan seçimde CHP İlçe başkanı Mehmet Atacan, ilçe başkanlığı görevine yeniden seçildi.

Onur Petrol İstasyonu Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen kongrenin divan başkanlığına CHP İl Başkanı Galip Yılışın seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden tek listeli kongrede 68 delegenin tamamının oyunu alan Atacan, başkanlık görevine yeniden seçildi. Kongrede konuşan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat Nurhak'ın CHP'nin her zaman kalesi olma özelliğini koruduğunu söyledi.

Özbolat, "Ben şöyle düşünüyorum. Kimsenin bu partiye ihanet etmeye hakkı yoktur. Herkes kendi hesabını yapmış ve 'ben bu partide bir şey olamazsam kimsede bir şey olmasın' diye uğraşılıyor. Böyle düşünenlerin partisine verdiği zarar ortadadır. Bu partiye yaşamı boyunca oy veren insanların oğlunu, kızını işe girdiremezse, tayinini yaptıramazsa o insanların kırılmaya hakkı olduğunu düşünüyorum. Ama sen milletvekili seçileceksin, il ve ilçe başkanı, belediye başkanı seçileceksin sonra sana partide görev verilmeyince küskünlük ortamı yaratacaksın. Bunu yapmaya kimsenin hakkı yok. Ben şunu söylemek istiyorum.

Bir daha milletvekili seçileyim diye bir hırsım yok. CHP bu ülkede iktidar olsun ben bu partinin üyesi olmaya razıyım. Ama insanlar Durdu Özbolat'ın önünü kesmek için uğraşıyor. Ben ise Kahramanmaraş'ta iki, üç milletvekili çıksın diye uğraşıyorum. Kimsenin partiye ihanet etmesine izin vermem. Gerekirse bunun için uğraşanların isimlerini dahi kamuoyuna açıklarım" diye konuştu. İlçe Başkanlığı'na yeniden seçilen Atacan ise, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek CHP'nin başarı çıtasını yükseltmek için çalışacaklarını söyledi.