Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç, seçim faaliyetleri kapsamında soluk almadan çalışmalarına devam ediyor.

CHP’li Ali Öztunç, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri öncesi bu kez AKP’nin Kahramanmaraş’tan umduğu desteği bulamayacağını söyledi.

‘Atom Karınca’ lakaplı CHP’nin çalışkan isminin bugünkü çalışma adresi Afşin oldu. Afşin sokaklarına inerek Tanır ve Çoğulhan Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Öztunç, çarşı ve pazara da uğrayarak esnaf ziyaretlerinde bulundu.

“HALK AKP’DEN BIKMIŞ DURUMDA”

Kendisine gösterilen ilgiye teşekkür ederin Öztunç şu açıklamaları yaptı:

“24 Haziran’a az bir süre kala Kahramanmaraş’ın siyasi kaderinin artık değişeceğini görüyorum. Bu seçimlerde vatandaş AKP’ye olan sitemini sandığa yansıtacaktır. Halk özelikle yerel yöneticilerin, Milletvekillerinin ilgisizliğinden ve belediye başkanlarının başarısızlığından bıkmış durumda. Kahramanmaraş AKP’ye sandıkta darbe vuracak ve daha önce buldukları oyu bu sefer mumla arayacaklar. “

HABER FOTOĞRAFLARI

MİTİNG DAVETİ

“18 Haziran’da Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin Kahramanmaraş’ta mitingi var. Halkın adayı, halkçı aday Muharrem İnce Kahramanmaraş’ta yurttaşlara seslenecek. Bu güzelim ülkenin geleceğine umutla bakmak isteyen tüm yurttaşlarımı İnce’nin mitingine davet ediyorum.”