Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş’ın perişan haldeki yollarını Meclis gündemine taşıyarak memleketlisi adına seçimlerden önce verilen sözlerin tutulmasını ve acilen çözüm üretilmesini istedi.

CHP’nin Atom Karınca lakaplı çalışkan vekili Ali Öztunç, kendi çalışmaları ve vatandaşlardan gelen bilgi ve şikâyetler doğrultusunda memleketi Kahramanmaraş’ın küçük büyük her türlü sorununa çözüm arayışına devam ediyor.

Öztunç son olarak özellikle ilçelerde katlanılmaz bir hal alan ve vatandaşları sabır testine sokan bozuk ve perişan haldeki Kahramanmaraş yollarını TBMM gündemine taşıyarak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un sorunlara dair dikkatini çekti.

Öztunç, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un yazılı olarak cevaplandırması istemiyle Meclis Başkanlığı’na verdiği önergede şu sorulara yanıt aradı;

Kahramanmaraş ve ilçelerinde birçok mahallenin yolları perişan durumdadır. Seçim döneminde verilen sözler ne yazık ki yine yerine getirilmemiştir.

Buna istinaden;

1- Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi narlı mahallesi iç yolları yürünemez haldedir. Çöçelli mahallesinin yolu ve Musolar mahallesi grup yolu perişan durumdadır. Bu mahallelerimizin yol sorununu ne zaman çözeceksiniz?

2- Toz toprak içinde olan Çağlayancerit Engizek mahallesi katranlık yolunun ne zaman yapılması düşünülmektedir?

3- Göksun ilçesi Güldağı mahallesi, Onikişubat ilçesi Yeşilyurt- Selimiye arası yolun yapımı için bir çalışmanız olacak mıdır?