CHP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, siyasi iktidarın, öfke, nefret ve kin dilinin kardeşi kardeşe, komşuyu komşuya düşman hale getirdiğini savundu.

Cumhuriyet tarihi süresince Türkiye'nin böylesi bir dönemi yaşamadığını belirten Öztürk, hiçbir dönemde toplumun böylesi kutuplaştırılmadığını, ayrıştırılmadığını ve ötekileştirilmediğini söyledi. 7 Haziran aynı zamanda iktidarın öfke ve nefret dilinin de son bulacağını belirten Öztürk, "İktidarın öfke ve nefret dili toplumda insanları birbirine selam vermeye korkar hale getirdi." dedi.

Öztürk, Manavgat Cumhuriyet Mahallesi'nde seçim çalışması yapan Milli İttifak'ın adayı Yılmaz Derin'e 7 Haziran seçimlerinde başarılar diledi. 7 Haziran seçimlerinin aynı zamanda iktidarın nefret ve öfke dilinin de son bulacağını belirten Öztürk, toplumun kutuplaşmaya değil, kaynaşmaya ve kardeş olmaya ihtiyacının olduğunu kaydetti. Öztürk, "Siyasi iktidar, sonunun geldiğini gördükçe seçim meydanlarında öfke dilini canlı tutmaya çalışıyorlar. Cumhuriyet tarihi süresince böylesi insanların kutuplaştırıldığı başka bir dönem olmadı. İktidar, ne yaparsa yapsın sonu geldi. Bunu milletimiz 7 Haziran'da görecektir. Milletimiz sandıkta AK Parti'nin 13 yıllık zulüm saltanatına son verecektir. İktidar ne yaparsa yapsın özgür basını ve halkımızı susturamayacaktır." diye konuştu.