MHP'nin Osmaniye milletvekili adayı Doç. Dr. Ruhi Ersoy, insanların birbirleri ile olan bağlarını, akrabalık hukukunu partiler için tartışmaya açmamaları hatırlatmasında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye milletvekili adayları Doç. Dr. Ruhi Ersoy ve Elif Loğoğlu, Bahçe seçim bürosunun açılışına katıldı. Partililer, vekil adaylarına yoğun ilgi gösterdi. MHP'nin Osmaniye milletvekili adayları Doç. Dr. Ruhi Ersoy ve Elif Loğoğlu, seçim bürosunun açılışından sonra fakir öğrenciler yararına düzenlenen kermese katıldı.

Doç. Dr. Ruhi Ersoy, Türk milletinin geleceği için insan yetiştiren tüm kurumlara karşı saygılarının sonsuz olduğunu belirterek, "Önemli olan milli birlik ve bütünlük ile kardeşlik hukukunun tesis edilmesidir." dedi. Ersoy, Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin, 'insanların birbirleri ile olan bağlarını, akrabalık hukukunu partiler için tartışmaya açmamaları'na değinerek, insanlık ve siyaset dersi verdiğini söyledi.

Osmaniye’nin 3. sıra milletvekili adayı Elif Loğoğlu ise ihtiyacı olan gençler ve aileler için kermeslerin yararlı olduğunu belirterek, "Kermes sayısının artması gerektiğini düşünüyorum." ifadesini kullandı.