Pakdil, AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ile Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın'ı ziyaretinde, Aydın'ın hizmette vatandaş ve parti ayrımı yapmadan çalışacağına inandığını kaydetti.

AK Parti'nin "Halka hizmet, Hak'ka hizmet" düsturunu benimseyerek buna göre çalıştığını dile getiren Pakdil, şunları kaydetti:

"AK Parti 30 Mart yerel seçimlerinden de zaferle çıktı ve seçimler geride kaldı. Şu anda bütün insanlarımız hizmet bekliyor. Seçimler sırasında ifade ettiğimiz gibi partimize oy versin ya da vermesin tüm insanlara hizmet etmek bizim şiarımızdır. İlçe merkezimize ve mahallerimize hizmet götürmek için belediye başkanımız ekibiyle birlikte gece gündüz çalışıyor ve çalışmaya da devam edecektir. Bizler de her türlü desteği kendilerine vermeye hazırız. Yapılacak olan yatırımlar ve hizmetler için de gayret göstereceğiz."

Pakdil, ulaşım, eğitim, sağlık ve iletişim alanlarında yapılan hizmetlerin de devam edeceğini ifade ederek, AK Parti'nin emin adımlarla hizmet yolculuğuna devam ettiğini bildirdi.

Milletvekili Öz ise 30 Mart yerel seçimlerinin sadece belediye başkanlığı seçimi olmadığının anlaşıldığını kaydetti.

Türkiye'ye oynanmak isteyen birtakım oyunlara milletin izin vermediğini söyleyen Öz, "Türkiye üzerinde oyunlar oynamak isteyen iç ve dış mihrakların ortaklaşa bir şekilde hareket ettiği ve siyasi iktidarı yok etme noktasında farklı bir proje sergilenmek istendi. Böyle bir ortamda başarılı bir çalışma ortaya koyan belediye başkanımız, Göksun'u milli iradenin tecelli ettiği bir belediye olarak kazanmış oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum. Halkın dertleriyle dertleneceklerini ve gerekli özveriyi göstereceklerine inanıyorum."

Belediye Başkanı Aydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Göksun'u ve Göksunluyu hak ettiği hizmet ve yatırımlarla buluşturmak için gayret göstereceğini kaydetti.

Ziyarette, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mehmet Akif Bolat, Belediye Meclis Üyeleri Selim Yağmur, İsa Kenger, Oktay Sağlam ve Selim Sağır ile bazı partililer de yer aldı.