Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) desteklediği Milli İttifak adayları eski sanayi esnafı ile bir araya geldi.

Saadet Partisi çatısı altında seçime giren ve Büyük Birlik Partisinin desteklediği Milli İttifak adayları seçim çalışmaları kapsamında eski sanayi esnafı ile bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen adaylar seçilmeleri durumunda sorunlarına en güzel çözümlerin kendilerinde olduğunu söyledi.

Esnaf için projeleri olduğunu söyleyen ve oylarını talip olduklarını belirten adaylar, “Rahmetli Erbakan Hocamızı bilirdiniz esnaf nasıl mutluydu. İnsanlarda para vardı. Parası olan halk alış veriş yaptı. Buda sirkülasyona neden oldu. Halkta kazandı esnafta kazandı. Bizde şimdi bu projeleri tekrardan hayata geçirmek için varız. Oylarınızı bize verin ki o eski saadet dolu günler geri gelsin. Saadet Partisi Meclis'e, Milli Görüş yeniden iktidara inşallah. Bu millet yeniden rahat bir nefes alacak. Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ittifak yaptık 3. ittifakımız da halktır.” dedi.

Adaylar “Allah özellikle esnafımızın yardımcısı olsun. Esnafımız 13 yıldır sıkıntının içerisinde biz diyoruz ki Allah'ın izni ile 8 Haziran'dan itibaren o iyi günleri tekrar yaşatmak dileği ile Erbakan Hocanın getirdiği o güzel günleri 8 Haziran itibari ile Türkiye’ye getireceğiz. Bu nedenle Milli Görüş iktidarı diyoruz. Saadet Partimize desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.