Saadet Partisi Genel Başkanımız ve Hemşehrimiz Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın da katılacağı ve 15 Şubat 2015 tarihinde yapacağı 5. Olağan kongre ile ilgili bir açıklama yapan Saadet Partisi  Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Tüten, Kongreye tüm Kahramanmaraş halkını davet ederken, yaptığı yazılı açıklamasında şunları kaydetti: “Yaşadığımız bu dünyada nasıl havaya, suya, ekmeğe ihtiyacımız varsa biz inanıyoruz saadet partisi iktidarına da bu aziz milletin ihtiyacı vardır. Çünkü saadet partisi dışarıdan ilhamını almıyor, yerlidir ve millidir.

Avrupa Birliği değil İslam Birliğinden yanadır. Sizin inancınızdan ve sizin bağrınızdan fışkıran bir görüştür.
Evet bundan dolayıdır ki Saadet Partisinin iktidarı bir mecburiyettir ve kaçınılmazdır. Biz inanıyoruz ki Allah (C.C) bize yardım eder, Allah (C.C) bize yardım ettiğiği vakit ancak ve ancak bizler galip geliriz.

Aziz milletimiz ve muhterem Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz Saadet Partimiz 7 Haziranda yapılacak genel seçimlere çok ciddi manada bütün Türkiye’de teşkilat eksikliklerini gidermek için yoğun bir çalışma içerisine girmiştir. Bu çalışmalar neticesinde inşallah çelikleşmiş vaziyette memleketimize daha iyi hizmet etme imkanına kavuşmuş olacağız.
Kahramanmaraş’ımızda Hemşehrimiz genel başkanımız Sayın:prf. Dr. Mustafa Kamalak hocamızında katılımıyla 15 Şubatta saat: 13:00 da 5. Olağan il kongremizi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Konferans salonunda icra edeceğiz.

Bu kongreye bütün Kahramanmaraş halkı davetlidir. Kongremiz Kahraman şehrimize, Türkiye’mize ve İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab¬ı Haktan niyaz ediyorum.” dedi.