Saadet Partisi (SP) Adana milletvekili adayları Mehmet Emin Adıgüzel ve Fikret Çam, Aladağ ilçesinde vatandaşlarla buluştu. İlçeye bağlı Akören, Dölekli, Kökez, Kıcak, Soğukoluk, Büyük Sofulu, Gerdibi, Yağbasan mahallerini, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Yakup Budak, İl Başkan Yardımcısı Sabri Ardıç ve beraberindeki heyet ile birlikte ziyaret eden Mehmet Emin Adı güzel ve Fikret Çam vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Türkiye’nin barış ve huzura daha çok ihtiyacı olduğuna dikkat çeken milletvekili adayı Mehmet Emin Adıgüzel, zor bir süreçten geçildiğini söyledi. TBMM’de bulunan 4 siyasi partinin bir araya gelerek hükümeti kuramadığını ifade eden Mehmet Adıgüzel, “Milli Görüş’ün koalisyon alarak bile Meclis’e girdiği dönemlerde ülke için en hayırlı hizmetler yapıldı. Koalisyon olarak bile olsa Anadolu’yu fabrikalarla donattık. Koalisyon hükümetlerimizde işçinin, memurun, çiftçinin yüzü güldü. Mevcut hükümet biz yapacağız diyor. Biz ise yaptık; yine yaparız diyoruz." dedi.

Adana’nın bir evladı olduğunu belirten Fikret Çam ise şunları kaydetti: “Allah’ın izni ile bilgi birikimimiz ve tecrübemiz var. Almanya’da üst düzey bir çok firmada yıllarca görev yaptım. Bir çok teklif gelmesine rağmen kendim; memleketim olan Adana’ya daha fazla faydalı olabilmek için burada kalmak istedim. Birçok partiyi denediniz. Oy verdiniz. Bu seçimde de bizlere Saadet Partisi’ne oy verin. Bizleri de bir deneyin. Eğer hoşunuza gitmezse başka partiye oy verin. Ama 1 Kasımda yüreğinizin sesini dinleyin ve Saadet deyin. Bir şey kaybetmezsiniz.”