Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ünye İlçe Teşkilatı yetkilileri, 7 Haziran’daki yapılacak genel seçimler için sandık görevlileri ile bir araya geldi.

İskele Restoran’da kahvaltı ile başlayan toplantıda ana gündem olarak 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde sandıklara sahip çıkmanın önemine değinildi. MHP Ünye İlçe Başkanı Nedim Can, haziran ayında yapılacak seçimlerde sandıklara sahip çıkılmasına vurgu yaparak, "Geçtiğimiz yerel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sandık görevlileri ile bir araya gelmek, bu seçimlerde varsa nasıl sıkıntılar olduğunu dinlemek ve 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için istişare etmek ve sandıklara kedi girmesine engel olmak için bir araya geldik." dedi.

'DİKTATÖRLÜĞÜNÜ İLAN ETMİŞTİ ŞİMDİ DE TESCİLLEMEK İÇİN SAHALARA İNDİ'

Başkan Can, partililere seçim günü sandık başında nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlatarak, "Arkadaşlar sandıklar çok önemlidir. MHP’de bu görevi üstlenmek, ileriye dönük bir beklenti olmadan, sadece inanmış olduğunuz fikrin iktidar olmasını istediğiniz için görev almış oluyorsunuz. İlerleyen süreçte bu konu ile alakalı bilgilendirme seminerleri alacaksınız. Günümüzdeki dijital ortamda her türlü hilenin yapılabileceği ortamda bu tutanakları almak çok önemlidir. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Belki de Türkiye’nin son seçimi olacak. Evet, son seçimi diyorum çünkü bağımsız olması gereken, Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturan zatın bugün çıkıp meydanlarda 400 milletvekili diye AKP’ye oy istemesi. Diktatörlüğünü ilan etmişti şimdi de tescillemek için sahalara indi. Sloganları da 'Yeni Türkiye' imiş. Eski Türkiye’nin suyu mu çıkmıştı. PKK terör örgütüne elini kolunu kaptıran AKP’nin yeni Türkiye’sinde Güneydoğu’nun Türkiye’den çıkmış hali var." diyerek sandığa sahip çıkmanın önemine değindi.