Demokrat Parti(DP) Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Bıyıklıoğlu, seçmenin 7 Haziran'da iktidarın hukuksuz uygulamalarına yeter artık diyerek sandıkta kırmızı kart gösterdiğini söyledi.
Bıyıklıoğlu, "Yüce halkımız sandıkta iktidara paralel masalı yalanıyla bu kadar hukuksuzluk ve keyfi yönetime yeter." dedi.

Seçmenin 7 Haziran'da ülkede 2 aydır her alanda sürdürdükleri hukuksuzluklara ve keyfi uygulamalara 'dur dediğini' belirten Bıyıklıoğlu, iktidarın, insanları korkutarak sindirerek dördüncü defa tek başına iktidara gelmesine izin vermediğini kaydetti. Önümüzdeki süreçte çift başlı yönetime bağlı AK Parti çözülmelerin görülmesinin bir kehanet olmayacağını belirten Bıyıklıoğlu, "Siyasi iktidar, kuvvetler ayrılığını yerle bir ederek yasama ve yargıyı yürütmenin emrine vererek Meclis'teki çoğunluk gücüne bağlı bütün antidemokratik yasaları geçirdi. İktidarı, iktidarlarına muhalif olan herkesi hayata geçirdiği sulh ceza hakimlikleriyle cezalandırdı. Milletimiz, 7 Haziran'da başkanlık sistemi adı altında bir dikta ve tek adam rejimine izin vermedi. Birilerinin sultanlık ve 'dediğim dedik' hayali sona erdi." diye konuştu.