MHP Yozgat İl Başkanı Ethem Sedef, 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında 4 eski bakanla ilgili Yüce Divan oylamasında AK Partili milletvekillerinin verdikleri oyla kendi partilerini töhmet altında bıraktığını söyledi.

MHP İl Başkanı Ethem Sedef, yaptığı yazılı basın açıklamasında AK Parti'nin rüşvet ve yolsuzluğa bulaşmış 4 eski bakanıyla ilgili mecliste yapılan oylamanın sonucunda, "Yüce Türk milletini derinden üzen bir sonuç alınmıştır." dedi. Meclis'te yapılan oylamada AK Parti'de 40 kişilik fire verilmesinin önemli olduğunu ifade eden Sedef, "MHP Yozgat İl Başkanlığı olarak, bu oylamayı Gazi Meclisine yakıştıramadığımız gibi, Türk ve Müslüman kimliği ile bilinen milletimizin manevi ve milli değerleri ile alay edilmiştir. Ortadaki gayri ahlaki durumun siyasi veya başka saikler ile izahını yapanların fikren,zikren ve ahlaken ne kadar acı bir yozlaşma içinde oldukları meydandandır. 4 eski bakana bağımsız yargı önünde aklanma fırsatı vermek yerine, yolsuzluk ve rüşvet ile ilgili bütün iddeaların üstünü örterek AKP kendi partilerini bütünüyle töhmet altında bırakmıştır. Bu kara leke artık AKP sırtında kamburdur." diye konuştu.

Yapılan hukuksuzlıkların MHP İktidarı ile son bulacağını söyleyen Sedef, "Her hukuksuz ve ahlaksız zorbalıklar inşallah MHP’nin tek başına iktidara gelmesi ile son bulacak ve yüce milletimiz hak ettiği değere kavuşacaktır, bu konuya hassasiyet gösterecek bütün vatandaşlarımızı hırsızlardan, yolsuzlardan hesap sormak adına MHP saflarına katılmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.