CHP'li Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun Meclis Kürsüsünden Kahramanmaraş'ta polis şehit eden cinayet zanlısının nasıl öldüğünü sormasına tepki yağarken bir tepki de CHP Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyesi İbrahim Demircioğlu'ndan geldi.

Demircioğlu sosyal medyadan yaprığı açıklamada Sezgin Tanrıkulu'nu üzerine vazife olmayan bir konuda açıklama yapmakla suçladı. İşte CHP Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyesi İbrahim Demircioğlu'nun sosyal medyadan yaptığı açıklama.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan şehrin her ferdini derinden üzen şehit Polisimiz ile alakalı henüz acısı tüm şehirde taze iken İstanbul milletvekilimiz çıkıp birazda eksik bilgi ile meclis kürsüsünde soru soruyor.!!

Kahramanmaraşta bir il başkanı var,milletvekili var,ilçe başkanları var ,örgüt var...Kimseyi arayıp bilgi almayacaksınız çıkacaksınız meclis kürsüsüne konuşacaksınız.

Bu kadar kişiyi yok sayıp üstüne vazife olmayan işlere girmek nedir Allah aşkına ? Kimse sormuyor ,düşünmüyor da sizmisiniz üstün akıllı.!!

Kendisinin genel başkan yardımcısı bu şehrin milletvekili ustelik de gece gündüz bu şehir için uğraş içinde.Örgutumuzu de geçtim bari genel başkan yardımcınızı yok saymayın.

Siz yok sayarsaniz kendisi de cikar sizi eleştirir bizde eleştiririz.Nitekim Sayın Ali Öztunç da çıkıp gerekeni söyledi.

Daha bir kaç gün önce Genel başkanımız mecliste çıkıp herkesi heyecanlandırmış iktidar yolunda enerjimizi heyecanımızı artırmışken bu neyin nesidir akıl almıyor gerçekten.