Saadet Partisi(SP) ve Büyük Birlik Partisi(BBP) tarafından oluşturulan Milli İttifak'ın Gümüşhane Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşan SP Genel Başkan Yardımcısı ve Gümüşhane milletvekili adayı İsmail Hakkı Akkiraz gençlerin yüzde 25'inin iddia oyunları oynadığını, evliliklerin azalıp, evlilik dışı ilişkilerin arttığını, toplumun ahlaki çöküş içinde olduğunu kaydetti.

Milli İttifak'ın Gümüşhane adayları için Gümüşhane Barosu Sosyal Tesisleri'nde aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Saadet Partisi İl Başkanı Av. Akın Demir, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Rıdvan Taşkın ve parti yöneticilerinin katıldığı toplantıda il başkanları 7 Haziran seçimlerinde birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduklarını belirten birer konuşma yaptı.

Saadet Partisi Gümüşhane milletvekili adayı Adem Kaya, Gümüşhane'nin Türkiye'nin en çok göç veren ilk 3 ilinden biri olduğunu ve göçü durdurmak için ilde yapılması gerekenleri anlattı. Kaya, sadece gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışacaklarını söyledi.

'13 YILLIK AK PARTİ İKTİDARINDA AHLAKİ ÇÖKÜŞ YAŞANDI'

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gümüşhane Milletvekili Adayı İsmail Hakkı Akkiraz, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin bugüne kadar yapılan tüm seçimlerden önemli olduğunu kaydetti. 13 yıllık AK Parti iktidarında ahlaki çöküş yaşandığını belirten Akkiraz, "Gençliğin yüzde 25'i iddia oyunları oynuyor. Genç kızlarımız ve erkeklerimiz değerlerinden kopmuş, tanınmaz halde. Bunlar yanlış eğitim ve ahlak programlarıyla bu hale geldi. Evlilikler azalıyor, evlilik dışı yaşamlar artıyor. Ekonomi ciddi alarmlar veriyor. Türkiye'nin borcu 13 yıllık dönemde 235 milyar dolardan 650 milyar dolara çıktı. Tarım ve hayvancılık ölmüş. Dış politika tamamen facia. İktidara geldiğimizde kötü gidişe son vereceğiz" dedi.