MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, "MHP iktidarında millet büyüyecek, ülke büyüyecek; kaynaklar çok daha etkin biçimde kullanılacak ve nihai itibariyle kazanan bu ülkenin evlatları olacak." dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, partisinin seçim beyannamesine yönelik olarak bazı açıklamalarda bulundu. Süslü, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin 3 Mayıs Türkçülük Günü'nde açıkladığı seçim beyannamesinin, Türkiye ve Türkiye’nin geleceği bakımından bir manifesto niteliğinde olduğunu belirtti.

'MİLLETİMİZ YILLARDIR ALDATILIYOR'

MHP’nin iktidarında tüm Türkiye’nin kazanacağına dikkat çeken Başkan Süslü, "Bizim seçim beyannamemizin temelinde iktidar ve iktidar mensuplarının büyümesi, büyütülmesi ve kayırılması değil, milletin üretmesi, kazanması, kaynaşması, birlik ve beraberliği yatıyor. Türkiye AKP iktidarları sayesinde hemen her alanda yara aldı. Suni rakamlar ve yapay tablolarla milletimiz yıllardır aldatılıyor. Türkiye’nin acilen ameliyat masasına yatırılması ve kanayan yaralarına neşter vurulması gerekiyor. Bu ameliyatı yapacak tek uzman kadro ise MHP iktidarlarıdır. İnsanlar bizi yolda çeviriyor ve eskiden başka bir partiye oy verdiğini ama bu seçimlerde partimize oy vereceklerini söylüyorlar. Kamuoyu yoklamalarında da görülen MHP'nin yükselişini bizzat sokağın nabzını da tutan bir kişi olarak teyit edebilirim." şeklinde konuştu.

'BÜYÜYEN ÜLKE DEĞİL, İKTİDAR VE ÇEVRESİDİR'

AK Parti hükümetlerinin her fırsatta ekonomik büyümeden bahsettiğini, üretimden, ihracattan, istihdamdan dem vurduğunu dile getiren Ömer Süslü, "Madem her şey bu kadar yolunda, o halde Türkiye’de esnaf neden sıkıntı içerisinde? Aralarında Samsun’un da bulunduğu birçok büyükşehirde neden istihdam sorunu yaşanıyor? Bölgeler arasındaki gelişmişlik farkı neden gittikçe açılıyor? Kalkınmada öncelikle yörelerdeki ekonomik dengeler neden alt-üst durumda, neden kırsaldan kente göç artarak devam ediyor? Bu ve bunun gibi soruları çoğaltmak mümkün. Evet, ortada bir büyüme var, bu doğru. Ama büyüyen kesinlikle bu millet değil, bu halk değil. Büyüyenler sadece iktidar ve bu iktidarın kayırdığı çevrelerdir." ifadelerini kullandı.