MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Akgemci'nin seçim bürosu Mehter takımının gösterisi eşliğinde açıldı.

MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, Müftülük Meydanı'ndaki seçim bürosunun açılışında, yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin çok önemli bir sınav olduğunu ve milletin geleceğine büyük etkisi olacağını belirtti.

Seçimlerin millete yakışır olgunlukta geçmesini temenni ettiğini ifade eden Şandır, seçim bürosunun kente ve partiye hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Şandır, Kahramanmaraş'ta Büyükşehir belediyesinin kazanılmasının partilerine iktidar yolunu açacağını belirterek, şunları kaydetti: " Milletin birliği MHP olarak bizlerin en önemli önceliğidir. Bu seçimler bir kader seçimi 11 yıldan bu yana bir siyasi iktidar yönetiyor ancak yetersiz kalmaktadır. Tek başına iktidar olan AK Parti, istediği kanunu çıkartıyor istediği kararı alıyor ve istediği adımı atıyor tüm bu imkanlar ellerindedir. Hiç bir mazeretleri yok.  Bizler MHP olarak size daha çok hizmet edebilmek için siyaset yapıyoruz bize güvenin."

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ise AK Parti'nin 11 yıllık iktidarı boyunca Kahramanmaraş'a hiç bir katkısının olmadığını savunarak, kentin eğitimden sağlığa, üretimden ulaşıma, tarımdan hayvancılığa her alanda son sıralarda olduğunu ileri sürdü.

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Akgemci ise en büyük desteği kadın seçmenlerden beklediklerini, iktidara geldiklerinde hanımların tüm sorunlarının öncelikleri olduğunu belirterek, "Bir evde hanım rahatsa o ev rahat demektir. Ev rahatsa şehir rahat demektir ve şehir rahatsa ülke rahat demektir. Onun için bize güvenin ve bu zaferi kazanmamız için desteklerinizi esirgemeyin" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Şandır, merkez ve ilçe Belediye Başkan adayları ile çok sayıda partilinin katılımıyla seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.