Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, iş adamı Mehmet Sabancı ile AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan adayı Osman Okumuş'un seçim bürosunu ziyaret etti.

Taşhan, ziyarette, Okumuş ile halef selef olmayı umut ettiğini belirterek, "Bu bir hizmet yarışıdır. İki dönemdir bu bayrağı taşıyoruz. 'Her şey Türkoğlu' için anlayışı ile şimdiye kadar elimizden geldiği ölçüde hizmet ettik. Bundan sonraki süreçte yola Osman kardeşimiz ile devam edeceğiz. Eminim ki en güzel şekilde ilçemize faydalar sağlayacak ve kısa zamanda yapılan hizmetlere yenilerini ekleyecek" dedi.

İş adamı Sabancı da Okumuş ve Taşhan'ın "halef selef" olacağını ve milletin bu tablolara da ihtiyacı olduğunu belirterek, "Mevcut belediye başkanımız şimdiye kadar partimizi şerefle temsil etti. Bundan sonraki süreçte ise Okumuş'un aynı duygularla bu bayrağı taşıyacağına inancımız sonsuz" ifadesini kullandı.

Okumuş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti'nin üzerine düşürülmek istenen gölgeyi, hep birlikte kardeşlik duygularıyla kaldıracaklarını ifade etti.