Milliyetçi Hareket Partisi Onikşubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan'ın ev ziyaretleri de büyük ilgi görüyor. Ev ziyaretlerinde adım atacak yer kalmıyor.

Milliyetçi Hareket Partisinin en iddialı isimlerinden biri olan Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan'ın ev ziyaretleri bile aşırı ilgi görüyor. Sümbüllü Mahallesinde bir ev ziyareti gerçekleştiren Temizkan, kendisine gösterilen ilgiden çok memnun. Sümbüllü Mahallesinde ev ziyaretinde adım atacak yer yoktu.

Ev ziyaretlerinin bile büyük ilgi göstermesine son derece memnun olan Temizkan, “Vatandaşlarımız bu ilgi ve sevgiyi bize layık gördüler. Bizim yolumuz hizmet ve emek yoludur. Bunu herkes çok iyi gördü. Seçim bölgemizde yaptığımız bütün ziyaretler tıklım tıklım oluyor. Bu ilgi, bu sevgi v samimiyet bizi zirveye taşıyacaktır. Artık Kahramanmaraşta yaşayan değerli kardeşlerimiz hizmet ve yakınlık istiyor. Halktan kopuk, halkı hakir gören bir anlayış bize yakışmaz. Topluma hizmet eden insanların, halkın dertlerini dinlemesi ve halkla iç içe olması gerekir. Artık yeni bir dönem başladı. Halk kendisi için en iyisini daha iyi görüyor ve ona göre davranıyor. Esnaf gezilerimiz, mahalle gezilerimiz ve hatta ev ziyaretlerimiz bile hınca hınç dolu geçiyor. Allah herkesten razı olsun. Biz bu sevgiyi karşılıksız bırakmayacağız. Şimdiden söz veriyorum. Kahramanmaraş halkı verdiği oyun ve verdiği desteğin karşılığını kat kat fazlasıyla geri alacak. Onikişubat Belediyemiz ülkede örnek belediyelerden biri olacak. Yürüteceğimiz çalışmalar, hazırladığımız projeler toplum odaklı ve halkımızın doğrudan hayal ettiği çalışmalardır. Biz artık yürüyen değil, koşan fark atan bir Kahramanmaraş enerjisi ortaya koyacağız. Partisi, ırkı, düşüncesi veya fikri ne olursa olsun. Toplumun her kesiminin belediye başkanı olacağız. Vatandaşlarımız sadece seçim zamanında hatırlanan oy aracı olarak değil, bizi her zaman yanında görecekler ve oylarının karşılığını alacaklar. Halka ses vereceğiz. Halkımızı seve seve dinleyeceğiz. Onların istek ve beklentileri neyse biz daha fazlasını yapacağız. Piri Reis, Sümbüllü mahallelerimiz bu zaman kadar gerekli hizmeti alamamışlar. Bu mahallelerimizde ne bir çevre düzenlemesi yok. Ayrıca yine bu mahallelerimizde sosyal hizmet tesisleri de yok. Biz sizi bunlara kavuşturacağız”dedi.