Güngör, AK Parti Göksun Belediye Başkan adayı Hüseyin Coşkun Aydın'ı seçim bürosunda ziyaretinde yaptığı konuşmada, seçimlerin insanları ayrıştırmaya değil, birleştirmeye vesile olması gerektiğini söyledi.

Birlik olarak büyükşehir yasasına önemli destek verdiklerini dile getiren Güngör, şunları kaydetti:

"İnşallah bu seçimler, Göksunumuz ve ülkemiz için hayırlı olacak. Büyükşehir yasası gereği kapanan beldelerle birlikte mahalle olan köylerle ilgili kararın iyi mi yoksa kötü mü olduğu yönünde kafanızda bir takım sorular olabilir ama şuna inanın ki, köylerimiz de artık şehirlerimiz kadar hizmet alacak. Bunun çok önemli bir gelişme olduğunu düşünüyorum. Belki geçiş sürecinde bazı eksiklikler olabilir ama beş yıl sonra bizim köylerimiz, kasabalarımız ve ilçelerimiz gerçekten fark edilir bir düzeye gelecek."

Güngör, her vatandaşa bir kardeş gözüyle bakılması gerektiğini belirterek, "Buna çok dikkat edelim, birbirimizi kırmayalım, dökmeyelim. Bunlar gelip geçer, birbirimizin yüzüne bakacağız. Özellikle bu hususlara dikkat etmenizi istirham ediyorum" dedi.

Hüseyin Coşkun Aydın ise Kahramanmaraş'ın büyükşehir olması ile oluşan büyük gücü, büyük hizmete dönüştürmek için gayret sarf edeceklerini kaydetti.