"Şu anda henüz maçın daha uzatma dakikalarını oynuyoruz, daha henüz bitmiş değil. İnşallah hakem son düdüğü YSK kararı ile açıklayacak ama tribünler de bir şeyin kararını verir" dedi.

"Milletimiz, malum 5 Temmuz'da çıktığımız yolculukta, bugün sandıklarda iradesini ortaya koydu. Şu anda da yüzde 97 gibi sandıkların neticesini almış vaziyetteyiz. Yüzde 100 olarak neticeyi aldığımız anda, o zaman milletimizle inşallah genel merkezimizin balkonundan seslenerek kucaklaşacağız. Ben dualarınızı bekliyorum. Maltepe'de söylediğim gibi 'hakkınızı helal edin' diyorum" dedi.


"Bizde bu can bu tende oldukça inşallah bu yolda milletimize, vatanımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Daha ileri bir demokrasi, onun standartlarını ülkemizde egemen kılmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Çözüm sürecini ülkemizde egemen kılmak için gayretle koşturacağız" dedi.

ERDOĞAN'A SEVGİ SELİ

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, seçim sonuçlarını Üsküdar Kısıklı'daki konutunda takip etti. Seçim sonuçlarının açıklanmaya başlamasının ardından vatandaşlar da Kısıklı'ya gelmeye başladı.

 Kısıklı'daki caddeyi dolduran vatandaşlar, "Recep Tayyip Erdoğan" ve "Kıskananlar çatlasın" şeklinde tezahüratlar ederken, bazı sürücüler de korna çalarak Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.

 Kısıklı'da iki ağacın arasına asılan "864 rakımlı tepe sana çok yakıştı. Sen değil millet kazandı, hayırlı olsun" yazılı pankart dikkati çekti.

 Erdoğan'ın evinin bulunduğu sokağa Türk Bayrağı ve Erdoğan'ın posteri ile bir binaya "Son sözü millet söyledi! Türkiye kazandı!" afişi asıldı.