Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyeleri, bölgemizin istikrar, barış ve refahına karşı en büyük tehdit olan DAEŞ, PKK, PYD, YPG gibi terör örgütlerinin bu yıkıcı faaliyetlerini sonlandırmak, yurtlarını zulüm, sürgün, baskı ve katliamla yitirmiş yüz binlerce Suriyeli'nin vatanlarına dönüşlerini sağlamak için düzenlenen Barış Pınarı Harekatını desteklediklerini belirterek, ordumuza muvaffakıyetler dilediler. Sonrasında ise Kahraman Mehmetçiklerimize asker selamı verdiler, Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez sloganı attılar.

Şuan Ülke birlik olma günüdür, ayrışma günü değildir diyen Belediye Başkanı Osman Okumuş; Ölümden korkmayan bir milletiz, Bizler davullarla zurnalarla askere giden, savaşa giden bir milletiz. Bu harekatla birlikte ülkemiz çok güzel günlerle bizleri bekliyor. Bölgenin tarihi, toplumsal ve kültürel değerlerine sahip çıkan Türkiye, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı harekâtlarında olduğu gibi Barış Pınarı Harekâtı bölgesinde de yeni bir iklimin oluşumunu sağlayacaktır.

Türkoğlu Belediyemizin 25 meclis üyemizle birlikte Barış Pınarı Harekatına tam desteğimizi veriyoruz. Başta oradaki şehit olan kardeşlerimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlık, afiyet ve uzun ömürler diliyoruz, diyerek konuştu.