İnsanları birbirine yakınlaştıran, bağların güçlenmesini sağlayan, paylaştıkça çoğalma fırsatı sunan bayramda Ülkü Ocakları Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı yüzlerce çocuğa kıyafet hediye etti. Yüzlerce çocuğun ve ailelerinin mutluluğuna ortak olan Ülkü Ocakları Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali TUFAN: "Ülkü Ocakları olarak sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Hadisi şerif'te buyurduğu gibi “Sizden biriniz kendisi için arzu edip istediği şeyi din kardeşi için istemedikçe gerçek anlamda iman etmiş olmaz ” buyurduğu üzere mübarek Kurban Bayramı yaklaşırken ihtiyaç sahibi çocuklara ve ailelere bayramlık kıyafet yardımında bulunuyoruz" ifadelerini dile getirdi.

Yardımlaşma ve Dayanışma Asli Görevimizdir.

Ülkü Ocakları Dulkadiroğlu İlçe Başkanı TUFAN: "Ülkü Ocakları olarak yardımlaşma ve dayanışmayı asli görevimiz bilip elimizden geleni yapmaya çalışıyor, onların dertleriyle dertlenerek çözümler üretmeye gayret ediyoruz. Sadece bugün değil her zaman her konuda yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

TUFAN sözlerini: "Bu kampanyada emeği geçen tüm gönüldaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. TÜRK-İSLAM Alemi'nin Mübarek Kurban Bayramı'nı En İçten Dileklerimle Kutluyor, Hayırlara Vesile Olmasını Yüce Allah'tan Temenni Ediyorum" ifadeleriyle sonlandırdı.

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin KAYIŞ: "Kurban Bayramı Allah'ın lütfunun yine Allah'ın hoşnutluğu için ikram edildiği, paylaşmanın tadına varma fırsatının sunulduğu, kardeşliğin gereği olan dayanışmanın sağlandığı müstesna bir günde bu anlamlı proje için başta Ülkü Ocakları Dulkadiroğlu ilçe başkanımız Ali TUFAN Beyefendi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.