Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu anmak için düzenlenen, yürüyüş etkinliğine yüzlerce üniversiteli ülkücü genç katıldı.

GÖRÜLMEYE DEĞERDİ!

Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu için, Ülkü Ocaklarının tüm birimleri bir araya geldi. Asena biriminin yüzlerce üyesi, Üniversite teşkilatından yüzlerce gencin tekbir sesleri kesinlikle görülmeye ve duyulmaya değerdi.

Ülküdaşları için Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi kampüsünü tekbirlerle ve dualarla andılar.

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış ise Ülkücü Gençlere şu şekilde seslendi;

Yiğit ülküdaşlarım, yiğit yol arkadaşlarım, yiğit Asenalarım bugün sizler tarih okuyan bir yiğidin arkasından tarih yazdınız. Cennet Mekan şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu şehidimiz İzmir Ege Üniversitesi kampüsünden elinde megafonla tarihe şu notları düşmüştü.

Bu mücadeleyi 20 kişi kalsak ta, 30 kişi kalsak ta bu şerefsizlere bu vatan hainlerine karşı yürüteceğiz Allah’ın izniyle, bizlerde bugün KSÜ’de diyoruz ki Aziz Ruhun şad olsun şehidim, mücadeleni sonuna kadar sürdüreceğiz.

Şayet sonunda senin gibi olmaksa kaderimiz biz bu kaderin ellerinden öperiz.

Unutmayın Fırat artık Ağrı’dan başlayıp, Bafra’ya dökülen bir nehrin adı değildir. Bayraklaşmış bir mücadelenin Akşehir’den doğup Egeye dökülen bir ismidir.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Sayın Sinan Ateş beyefendinin ifade ettiği gibi, okumayan araştırmayan tefekkür etmeyen bu cephenin gerisinde su bile taşıyamayacaktır.

Sizlerde bilim ve teknolojiye ayak uyduran Atasından, tarihinden ilham alan geleceğe umutla bakan gençler olacaksınız.

Üniversitelerde kan akmasın, oluk oluk mürekkep aksın. Unutmayınız ki mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor. Cehalet en büyük düşmanınız olsun.

Bir olun, iri olun, diri olun. Sağ olun var olun.

Ne Mutlu Bu Vatan için şehit olana, ne mutlu bu vatan için gazi olana ve ne mutlu Türküm diyene’ dedi.