İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Türk ordusu büyük bir askeri operasyona başladı. Allah ordumuzun yardımcısı olsun. Ordumuzu zaferden zafere götürsün. Kılıçları keskin olsun." dedi.

Özdağ, partisinin Elbistan ilçe teşkilatının açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin çok zor bir coğrafyada olduğunu, birbirleriyle düşman, hasım devletler ve örgütlerle çatışmalar yaşandığını söyledi. 

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı Harekatı'nı sonuna kadar desteklediklerini belirten Özdağ, "Türk ordusu büyük bir askeri operasyona başladı. Allah ordumuzun yardımcısı olsun. Ordumuzu zaferden zafere götürsün. Kılıçları keskin olsun. Çok zor bir coğrafya, birbiriyle düşman ve hasım devlet ile örgüt çok dar bir alanda çatışma yaşıyorlar. İşte böyle bir alana Türk ordusu dün itibariyle müdahale etmiş durumdadır." ifadelerini kullandı. 

İlçe binasının açılış törenine, İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Faruk Atlı, Elbistan İYİ Parti İlçe Başkanı Kürşad Ali Yıldırım ve partililer katıldı.