Ünal, partisinin Ekinözü ilçe teşkilatını ziyaretinde yaptığı konuşmada, yeni "Büyükşehir Yasası"yla ilçenin iki belediye başkanı olacağını, merkeze ne hizmet veriliyorsa Ekinözü'ne de onun verileceğini söyledi.

Ekinözü insanının adamın sözüne bakmadığını, gözünün içine baktığını, gözünün içinden de adamın özünü gördüğünü belirten Ünal, "Sizler bizim hakikatimize bakarak, Tayyip Erdoğan'ın hakikatine, özüne bakarak, bizim arkamızda duruyorsunuz. Lafa bakmıyorsunuz, icraata bakıyorsunuz. Size yapamayacağımız hiçbir şeyi söylemedik. Söz verdiklerimizi yaptık. Karşınıza gelirken de sözlerimizi gerçekleştirmiş olarak geldik."

Kahramanmaraş'ın büyükşehir olmasıyla hizmete yeniden başlayacaklarını vurgulayan Ünal, çok güzel hizmetler yapacaklarını ifade etti.

Kendisine "Ekinözü ilçesine kaç kez geldin" diye sorular sorulduğunu dile getiren Ünal, şunları kaydetti:

"Bizim buraya çok gelmişliğimiz var. Buraya gelmemizden ziyade hizmetleri göndermemiz önemlidir. Biz size layık olmak için çalışıyoruz. İnsanların hafızası ile kimse alay etmeye kalkmasın. Birileri buraya geliyor, bol keseden atıyor. O bol keseden atanların daha çivi çaktığı, taş üstüne taş koyduğu baki değildir. İktidara geldiklerinde 3,5 yıl zor dayandılar ve hemen seçime gittiler. İktidar olarak 12 yıldır bu millete hizmet ediyoruz. 12 yılın sonunda milletin gözünün içine bakarak konuşabiliyoruz. Çünkü bizim alnımız ak, başımız dik. Bundan sonra da bu hizmet yolunu sizlerle beraber yürüyeceğiz."

Aydın'a, ziyaretinde Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç ve İl Başkanı Metin Doğan da eşlik etti.