Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yerel Buluşmalar İstişare Toplantısı’nın üçüncüsü Dulkadiroğlu İlçesi Mahalle muhtarları ile gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Pınarbaşı Çınarkasrı Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Celalettin Güvenç, Mehmet Uğur Dilipak ve İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Yasemin Ayranpınar,AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Bilal Oruç Debgici, Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz ile Dulkadiroğlu İlçesi mahalle muhtarları katıldı.

Yerel Buluşmalar İstişare Toplantısı’nda ilk önce Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetler slayt eşliğinde anlatıldı.

Daha sonra bir konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, muhtarların kendilerinin mesai arkadaşları olduklarını gördüklerini ifade ederek: “Muhtarlarımızı mesai arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Mahallelerimizdeki sıkıntılardan muhtarlarımız aracılığıyla haberdar oluyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak güzel ve büyük hizmetler yapıyorsak bu başarıda muhtarlarımızın da payı büyüktür. Sizler mahallelerinizde bizim gözümüz, kulağımızsınız. Bizim göremediklerimizi, duyamadıklarımızı sizler vasıtasıyla öğreniyoruz ve bu doğrultuda da hizmet vermeye gayret ediyoruz. Bundan dolayı tüm muhtar arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Daha yaşanılabilir bir Kahramanmaraş için gece gündüz demeden hizmet vermeye gayret ediyoruz. Bu konuda sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizle, siz muhtarlarımızla omuz omuza vererek bu şehrin sorunlarını birlikte aşmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.