Paralel örgütün kalemşörleri vasıtasıyla her defasında “yok” dediği belgeler gün yüzüne çıkıyor. Paralel medya organları tarafından yalanlanan “Dönemin Başbakanı” ifadesinin 2012/656 esas numaralı 25 Aralık soruşturmasında yazılı olduğu ortaya çıkmıştı. Aynı şekilde paralel yapının medya organı, aralarında Necmettin Erbakan, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Ertuğrul Özkök gibi isimlerin de bulunduğu 64 kişinin paralel örgüt tarafından sahte isimlerle dinlendiği ortaya çıktığında bu haberi yalanlamaya çalışmıştı. Ancak ısrarla reddettikleri 64 kişilik VIP dinleme listesi belgelerle manşete taşınmıştı.

ERDOĞAN İÇİN 'ÖRGÜT LİDERİ' İFADESİ

Paralel medyanın yalanladığı bir başka ifade de Başbakan Erdoğan için fezlekelerde bahsi geçen “örgüt lideri” ifadesiydi. Star'ın ele geçirdiği fezlekede Erdoğan için “Örgüt Lideri” ifadesinin kullanıldığı ortaya çıktı. 

Fezlekede iki iş adamı arasında geçen bir konuşmaya atıfta bulunulduktan sonra şöyle deniliyor: “Yapılan çalışmalarda ... Medya Grubunun satışı ve para konularının talimatını örgüt lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bakan Binali Yıldırım'ın bizzat takibi ile başta ... olmak üzere ... ve ... isimli şahıslara verdiği anlaşılmış olup bu görüşmelerde R. Tayyip Erdoğan'ın örgüt üyelerine verdiği talimatların ayrıntıları ve ... de örgütteki hiyerarşik ilişkiyi benimsediğine dair açıklamaları tespit edilmiştir.”

Kaynak: Star