Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Play-off çeyrek final karşılaşmalarında Ümraniyespor'u eleyerek yarı finale yükselen 1461 Trabzon'da Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, rehavete kapılmadan yollarına devam edeceklerini söyledi.
Yarı finale kalmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Zıvalıoğlu, "Play-offlar farklı geçiyor; herkes en iyi oyununu oynuyor. Biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Rehavete kapılmadan yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz." dedi.
Hedeflerinin 1.Lig olduğunu dile getiren Zıvalıoğlu, şöyle konuştu:
“Yarı final maçında cuma günü Pendikspor ile evimizde oynayacağımız ilk maçta, hedefimiz mutlak galibiyet. Bunu başaracak güçteyiz. Taraftarlarımıza, yeniden büyük sevinç yaşatmak istiyoruz. 1. Lig'e yükselmek için önümüzde 3 karşılaşma var. 1461 Trabzon, bu engelleri aşacak güce sahiptir."
19 Mayıs salı günü yapılacak rövanş öncesi, ilk maçta avantajlı bir skor almak istediklerini belirten Zıvalıoğlu, "İçeride oynayacağımız maçta futbolcularıma güvenim tam. Taraftarlarımızın da, buna inanmasını istiyoruz ve kendilerini cuma günü saat 16.30'da Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'na bekliyoruz." ifadelerini kullandı.