PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon Genel Sekreteri Hasan Açıcı, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini belirterek, pazar günü Ordu’da karşılaşacakları Adana Demirspor maçından galibiyetle ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Maçlarını oynadıkları Hüseyin Avni Aker Stadı’nın bakımda olmasından dolayı Adana Demirspor müsabakasını Ordu 19 Eylül Stadı'nda yapacaklarını hatırlatan Açıcı, “Müsabakanın Ordu'da oynayacak olması bizim için fark etmez. Ordu da bizim evimiz. Bu nedenle Adana Demirspor maçını evimizde oynayacağız diye kabul ediyoruz. Adana Demirspor karşısında galip gelmek istiyoruz. İlk 3 haftadaki başarılı sonuçlarımızın ardından puan ve puanlar almak istiyoruz.” dedi.

Adana Demirspor maçının kolay olmayacağını kaydeden Açıcı, “Rakibimiz ile aynı puanı paylaşmamıza rağmen, rakibimiz averajla lider. Ligin iyi takımlarından biri. Ama güçlü kadromuzla bu maçtan da galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz. Bu zorlu virajdan başarılı olarak çıkacağız. Ordulu hemşehrilerimizin de desteğini bekliyoruz.” diye konuştu.