Denizlispor formasıyla ilk kez resmi bir maça çıkan 16 yaşındaki genç futbolcu Hüseyin Atakan Üner, hedefinin Arda Turan gibi ilerleyen yıllarda Barcelona gibi takımlarda oynayabilmek olduğunu söyledi.
PTT 1. Lig takımı Denizlispor’un Karşıyaka ile oynadığı maçta oyuna sonradan giren 16 yaşındaki Hüseyin Atakan Üner, herkesin dikkatini çekti. Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz’ın adeta üstüne titrediği Atakan da antrenmanlarda gösterdiği performansla hocasını mahcup etmiyor. Karşıyaka maçının ikinci yarısında oyuna giren, bulduğu kısa sürede faydalı olmaya çalışan genç oyuncu daha çok çalışarak takıma katkı sağlamak istediğini ifade etti.
16 yaşında ilk kez resmi bir maçta Denizlispor formasını giydiği için çok heyecanlandığını kaydeden Atakan Üner, "İlk kez saha çıkacağım için heyecan duydum. Ama sahaya girince sadece görevimi yapmaya çalıştım. Elimden geleni de yaptığımı düşünüyorum. Bana güvenip bu kritik maçta forma şansı veren Hocam Koray Palaz’a çok teşekkür ediyorum. Yıllardan beri altyapısında yetiştiğim Denizlispor’un profesyonel takımının formasını giydim. Bunun için çok mutluyum" dedi.
Hedefinin Barcelonalı milli yıldız Arda Turan gibi olmak olduğunu kaydeden genç oyuncu, şunları söyledi:
"Hedefim Arda Turan olabilmek. O da ben gibi küçük bir takımdan başladı. Ancak çok çalışarak Barcelona’ya transfer oldu. Kendisini çok geliştirdi. Ben de onun gibi çok çalışarak yükselip izinden gitmek istiyorum."
Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz da, Atakan’a çok güvendiğini belirterek, Denizlispor’un geleceğinin buralarda olduğunu söyledi.