1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin (1905 GSYİAD) başkan adaylarından Metin Öztürk ve ekibi, Galatasaraylılar Derneği'nde düzenledikleri kokteyl ile Galatasaray camiası bir araya geldi. Kokteylde ekibini tanıtan Öztürk, daha sonra katılımcılara hedefleri ile ilgili bilgi verdi.

Katılımcılara hedeflerini anlatan Öztürk, ''Derneğe üye olan üyeleri girişimlerimizle bir araya getirmeyi ve kaynaştırmayı hedefliyoruz. Önceden üye olup üyeliklerini donduran üyelerimizi tekrar derneğe kazandırmak istiyoruz ve bunun için çalışacağız. Ayrıca Galatasaray Spor Kulübü'ne ve Galatasaray Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı'na üye olan yönetici ve işadamlarını derneğimize davet edeceğiz. Öncelikle kaç kişiyiz bunu ortaya çıkartmalıyız.'' dedi.

Önceliklerinin Galatasaray Spor Kulübü'nün geleceğine katkı sağlamak olduğunu belirten Öztürk, ''Kulübümüz ile ilişkilerimizi daha iyi hale getireceğiz. Ürettiğimiz projeleri, kulübümüze aktaracağız. Kulübümüze düzenli gelir getirecek sağlam projeler sunacağız. Gelecekle ilgili daimi projeler hedefleyip, gayrimenkuller elden çıkarılmadan üzerine yenileri nasıl temin edilebilir bunları projelendireceğiz. İşadamı, yaşamında her gün bir tuğlanın üzerine yenisini koyan kişidir. Yöneticiler de bu gelişimin en önemli parçası olarak işadamlarını tamamlayan akıl hocalarıdır. Biz böyle kıymetli yönetici ve işadamlarını kapsayan bir derneğiz. Derneğimiz üyesi aktif 300 kişinin tamamının oluşturduğu beyin takımı, Galatasaray'a katkı yaratacak önemli bir güçtür. 1905 GSYİAD olarak, kulübümüzün kurumsal kimliğinin emrinde, bağımsız bir dinamoyuz.'' ifadelerini kullandı.