1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin (GSYİAD) yeni yönetimi 'Mazbata Töreni' bugün Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da düzenlendi.

Gerçekleştirilen organizasyonla, Seçimli Genel Kurul sonrasında başkanlığa Seçilen Metin Öztürk, Yönetim Kurulu, Sicil Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyelerine mazbataları takdim edildi.

Mazbata Töreni'nde konuşan 1905 GSYİAD' eski başkanı İsmail Sarıkaya, ''Bugün son defa GSYİAD başkanı olarak kürsüye çıkıyorum. Yerimi bugün itibariyle Sayın Metin Öztürk'e devrediyorum. Şimdiye kadar gelen tüm yönetimlerimizi destekleyerek Galatasaray'a büyük projeler kazandırdık. Gelen yönetime de umarım bizim kazandırdığımız projelerden daha iyisini yapmak nasip olur. Geçtiğimiz hafta seçimi kazanan değerli arkadaşımız Metin Öztürk'ü ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.'' dedi.

Törene davetli olarak katılan Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Dursun Özbek ise ''Ben bu kadar bir araya gelip kenetlenen insanın olduğu toplantıya az şahit oldum. Galatasaray için çalışıyoruz. Bundan sonra da aynı dayanışmayı sürdürelim. Benim bir sloganım var 3D sloganı. Yani dayanışma, disiplin ve denetleme. Bu slogan Galatasaray'ın sloganı olacak. Galatasaray'ı daha yükseğe taşımak için buna ihtiyacımız olacak. Bundan sonra GSYİAD'ın kulübe katkısı daha fazla olacak ümidindeyim. Galatasaray'ın buna ihtiyacı var. Metin'e başarılar diliyorum.'' şeklinde konuştu.

Tören mazbataların dağıtımı ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.