2014-2015 sezonunda atılan toplam 873 gol, 4 milyon dakika izlenirken, en çok izlenen gol Galatasaraylı Wesley Sneijder’in, en çok izlenen maç özeti ise Fenerbahçe’nin.

Futbol heyecanını cebe taşıyan GollerCepte, 2014-2015 sezonunda da taraftarın heyecanına ortak oldu. Taraftarlar Süper Lig’de oynanan tüm maçların gollerini anında akıllı telefonlarından izlerken en çok izlenen gol 32. haftada oynanan Galatasaray-Gençlerbirliği maçında Wesley Sneijder’in attığı ve şike söylentilerine neden olan gol oldu. En çok izlenen maç özeti ise ligin 29. haftasında Fenerbahçe’nin kendi evinde Balıkesirspor’u ağırladığı ve Fenerbahçe’nin 4-3’lük galibiyeti ile biten maçın özeti oldu.

Süper Lig’in 2014-2015 sezonunda toplam 873 gol atılırken, 2 milyondan fazla Turkcell GollerCepte kullanıcısı atılan golleri anında cep telefonlarından izledi. Sezonun en çok izlenen golü, ligin 32. haftasında Galatasaray’ın kendi evinde Gençlerbirliği ile oynadığı ve 1-0 kazandığı maçın 67. dakikasında Hollandalı yıldız oyuncu Wesley Sneijder’in attığı gol oldu. Süper Lig’de oynanan 306 maç içerisinde en çok izlenen maç özeti ise 29. haftada oynanan, toplam 7 golün atıldığı ve Fenerbahçe’nin Balıkesirspor’u 4-3 yendiği maçın özeti oldu. Uygulamadan izlenen goller ve maç özetleri ise toplamda 4 milyon dakika izlendi.

TARAFTARA ÖZEL UYGULAMA

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor taraftarları için özel olarak geliştirilen ve 4 büyük takım taraftarlarının kendi takımları ile ilgili tüm bilgilere ulaşabildikleri GollerCepte uygulamaları arasında en fazla kullanıcıya sahip uygulama Galatasaraylılar için geliştirilen GollerCepte 1905 mobil uygulaması olurken, onu sırası ile Fenerbahçeliler için geliştirilen GollerCepte 1907, Beşiktaşlılar için geliştirilen GollerCepte 1903 ve Trabzonsporlular için geliştirilen GollerCepte 1967 uygulamaları izledi.

Futbolseverlerin vazgeçemediği uygulamalardan olan GollerCepte, taraftarları gönül verdikleri takımlarının golleri ve maç özetleri ile buluşturuyor. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor taraftarları ise kendileri için özel olarak geliştirilen GollerCepte uygulaması ile maç oynanırken anlık gelişmeleri izleyebiliyor, önemli dakikaları takip edebiliyor, ayrıca takımlarının gollerine ve maç istatistiklerine anlık olarak ulaşabiliyorlar. Futbolseverler, takımlarının resmi sosyal medya hesaplarındaki son paylaşımları da kendilerine özel bu uygulamalar üzerinden anında görme şansını yakalarken; takım fikstürü, maç kadrosu, müsabakanın iddaa oranı gibi merak ettikleri bilgileri de cepten görüntüleyebiliyorlar.