Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kulübü ile yollarını ayıran Caner Ercan, Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor ile sözleşme imzaladı.
Belediye binasında yapılan imza töreninde 29 yaşındaki forvet oyuncusu, Samsun’da olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Kulübü Başkanı Kadir Koçak’ın da bulunduğu imza töreninde 2,03 metre boyundaki basketbolcu Caner Ercan, iki yıllık sözleşmeye imza attı. İmza töreninin ardından değerlendirmede bulunan Caner Ercan, Anakentspor Kulübü’nü tercih etme nedenini açıkladı.
Anakentspor Kulübü’nün ligde yeni olmasına rağmen hedeflerinin büyük ve güçlü bir kulüp olduğunu ifade eden Ercan, “Ben de bu hedeflerin bir parçası olmak için geldim. Buraya gelmekten gerçekten mutluyum. İnşallah iki taraf için de hayırlı olur. Güzel günleri beraber görürüz. Bir sporcunun her zaman bir hedefi olması lazım. Ben de kendime bir hedef koymayı seviyorum. Uğraşmayı, bir takımın parçası olarak bir üst lige çıkmanın parçası olmayı, daha iyi bir yerlere getirmekten hoşlanıyorum. O nedenle hedefi olan kulüp benim için her zaman daha önde. Onun parçası olmak beni daha çok mutlu ediyor. O yüzden burayı seçtim ve mutluyum. Öncelik takım olmaktır. Takım oyuncusu olabilmektir. Bireysel olarak maç kazabilirsiniz ama takımlar şampiyon olur. Öncelikli hedefim, hem şehrin hem de takımın güzel bir parçası olabilmektir” ifadelerini kullandı.