Antalya Manavgat Belediyesi, Türkiye Şampiyonası 1. grup maçlarında başarılı bir şekilde 2. gruba çıkan Manavgat Belediyespor U-15 takımı sporcularını birer Cumhuriyet altınla ödüllendirdi.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başarılı sporcuları tam altınla mükafatlandırdı. 12-15 Mart tarihleri arasında Afyonkarahisar’da yapılan U-15 Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakalarından şampiyon olarak çıkan Manavgat Belediyespor U-15 Takımı futbolcularına Başkan Sözen tarafından cumhuriyet altını verildi.

Başkan Sözen, ayrıca Triatlon’da Dünya 3.’sü olan Manavgatlı Ali İbrahim Öz'e de profesyonel bir bisiklet hediye etti. 22 futbolcu ve antrenörlerini makamında ağırlayan Sözen, başarılı sporcuları tebrik ederek cumhuriyet altınları taktı. 25 Mart'ta Türkiye Şampiyonası 2. Grup maçları için Eskişehir’e hareket edecek sporculara başarılar dileyen Sözen, 22 sporcuya başarılarından ötürü cumhuriyet altınla ödüllendirdiklerini söyledi.

Öte yadan, Dünya Triatlon Federasyonu tarafından Alanya’da düzenlenen Dünya Triatlon Şampiyonası’nda büyük bir mücadele gösteren Ali İbrahim Öz’' de triatlon başarısı için Sözen, bisikleti hediye etti. Ali İbrahim Öz’e ekim ayında Türkiye’de ilk kez Belek’te yapılacak olan İron Man yarışlarında yeni bisikletiyle başarılı olması dileğinde bulunan Sözen, "Amacımız spor yapan herkese belediyemizin gücü nispetinde destek verebilmek. Başarılı sporcuları ödüllendirmek bizleri onurlandırdığı gibi onları daha da çok teşvik ediyor. Spora ve sporcuya desteklerimiz devam edecek." diye konuştu.