Edremit Belediyesi ve Altınoluk Tenis Kulübü tarafından birlikte düzenlenen '7. Raketini Cup Gel' Tenis şenliği sona erdi. 10 kategoride dereceye giren toplam 33 sporcuya ödülleri Belediye Başkanı Kamil Saka’nın da katıldığı törenle verildi.

23 Mayıs - 13 Haziran 2015 tarihleri arasında Altınoluk Tenis Kulübü kortlarında yapılan '7. Raketini Cup Gel' tenis şenliği oynanan final maçları ile sona erdi. Tenis şenliğinde toplam 10 ayrı kategoride dereceye giren toplam 33 sporcuya ödülleri düzenlenen tören ile verildi. Dereceye giren sporcuların ödülleri Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Beşiktaş’ın eski futbolcuları Rasim Kara, Mehmet Ekşi, İsmail Paviş, Avrupa Birliği Dış ilişkiler Sorumlusu Şuayip Özkoca ve Altınoluk Tenis Kulübü Başkanı Zekai İnce tarafından verildi.

Turnuva ile ilgili bilgiler veren Altınoluk Tenis Kulübü Koordinatörü ve turnuva direktörü Derviş Cenksoy, 6 yıldan buyana düzenlenen turnuvanın 7.’sinin Edremit Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleştirildiğini belirtti. Cenksoy, Edremit Körfezi’ndeki tenis severlere güzel vakit geçirme imkanı sunmalarına olanak sağlayan Belediye Başkanı Kamil Saka ve Altınoluk Tenis Kulübü yöneticilerine teşekkür etti.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka da, sosyal belediye olmanın gerekliliklerinden birisinin de spora verilen önemle belirlenebileceğini ifade etti. Amatör sporlara ve altyapı faaliyetlerine imkanları ölçüsünde her zaman destek olacaklarını söyleyen Başkan Saka, "Küçük çocuklarımızın spora yönelmelerine imkan sağlayan bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Belediye olarak sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere destek olmaya devam edeceğiz. Katılan tüm sporcuları ve organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyorum." dedi.